Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjednima podiže prašinu

Stanković objavio tko mu stiže u goste, ljudi pišu: 'Zovi i onog drugog i četiri redara u studio'

Foto: Screenshot/HRT
1/7
03.06.2023.
u 15:45

Preko puta Stankovića ove nedjelje sjest će bosanskohercegovački glazbenik, dr. Nele Karajlić, najpoznatiji kao bivši pjevač grupe Zabranjeno pušenje

Na Facebook stranici HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2" voditelj i urednik Aleksandar Stanković (52) otkrio je tko mu stiže u goste ove nedjelje. Riječ je o glazbeniku koji proteklih tjedana podiže puno prašine. Naime, preko puta Stankovića ove nedjelje sjest će bosanskohercegovački glazbenik, dr. Nele Karajlić, najpoznatiji kao bivši pjevač grupe Zabranjeno pušenje. Ovog puta Stanković se nije poslužio detaljnijim opisom kao što to inače čini već je kratko napisao: "Gost 'Nedjeljom u 2' dr. Nele Karajlić".

Ispod objave odmah su se zaredali komentari gledatelja. "Nadam se da će te ga pitati sva škakljiva pitanja", "Da čujemo i drugu stranu Zabranjenog Pušenja....Trebalo bi se dovesti obojicu u studio..pa da vidimo uživo..A ne da čitamo prepucavanja preko medija", "Konačno jedan zanimljiv gost nakon 100 godina", "Ovo će biti interesantno", "Zovi i onog drugog i četiri redara u studio", pisali su gledatelji. 

Podsjetimo, uoči koncerta "Rock el ClassicoNelea Karajlića i Stefana Milenkovića koji će se održati 17. lipnja u zagrebačkoj Hali Sejo Sexon objavio je da negdašnjem kolegi ne dopušta izvođenje mnogih zajedničkih skladbi.  Nele Karajlić, tj. Nenad Janković, nije mu ostao dužan, pa je počela javna prepiska o tome tko su zapravo autori pjesama Pušenja, tko je zaštitio ime grupe (Sejo Sexon), tko je dao ime grupi (Neleova mama, dok je Sučić bio na odsluženju vojnog roka), i pojavila su se mnoga goruća pitanja o repertoaru nekadašnje grupe koji svojataju oba člana. Na kraju je odlučeno da Nele Karajlić na koncertu neće izvoditi pjesme Zabranjenog pušenja.  - Bilo je spornih 5 ili 6 pjesama, ali njih neće izvoditi, bit će bez pjesama Zabranjenog pušenja - saznali su 24 sata iz krugova bliskih dvojcu koji nastupa u Zagrebu. 

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

Komentara 5

FR
fraca
16:49 03.06.2023.

Nema taj čeda šta tražit u HR.

PR
prajdali100
21:44 03.06.2023.

Sramota je što HRT sebi dopušta ! I to još plaćamo.

NI
Nipos66
17:01 03.06.2023.

Iako mi je Nele simpa tip (do rata - pjesme ostaju i iza rata) ,e sad baš da je za HRT u nedjelju u vrijeme ručka bome baš i nije, ali Aca je tu da me za mojih 80 kn ( trajni nalog pa sad i ne znam koliko eura) prosvijetli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije