Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrio tko je

Stanković najavio novu gošću i odmah izazvao raspravu: 'Tuku se, ali valjda će stati jednog dana'

Foto: HRT
1/7
05.10.2021.
u 12:36

Iako je odmah otkrio o kome je riječ, njegova najava pokraj njezine fotografije odmah je pokrenula raspravu

Voditelj HRT-ove razgovorne emisije "Nedjeljom u 2" Aleksandar Stanković novom je najavom gošće zaintrigirao pratitelje. Iako je odmah otkrio o kome je riječ, njegova najava pokraj njezine fotografije odmah je pokrenula raspravu.

"Tuku se, al dobro, valjda će stat jednog dana. Koji je to dan, pitat ćemo Mirelu Ahmetović", napisao je voditelj pokraj njezine fotografije. 

"Pitaj je slobodno gdje su joj stvari koje je obećala u unutarstranačkoj kampanji kada se kandidirala za predsjednicu stranke. Tada je pričala jedno, a sad kad se prodala Peđi, promijenila je ploču. Jako razočaravajuće od osobe kojoj sam dao svoj glas prije nego što me zajedno s Peđom izbacila iz stranke nakon skoro 10 godina", napisao je jedan komentator, a odmah ispod javio se još jedan komentator koji mu je sarkastično odgovorio da "nije ona takva".

Inače, Mirela je rođena je 4. kolovoza 1981. u Rijeci. Diplomirala na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, a  magistrirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Već je treću godinu zaredom izabrana za načelnicu općine Omišalj na lokalnim izborima, a njezini stanovnici zovu je “naša lavica s Kvarnera” jer je tu općinu od 3000 stanovnika, koju je preuzela 2013. u milijunskim dugovima, pretvorila u jednu od najuspješnijih u Hrvatskoj.

Od veljače prošle godine obnaša i ulogu saborske zastupnice iz redova SDP-a, a na unutarstranačkim izborima izborila je i mjesto u Predsjedništvu stranke. 

VIDEO>>Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić

Komentara 37

OP
optrt
14:53 05.10.2021.

Dovedi sa njom skupa i Benčićku da vidimo koja bolje napinje vratne žile da li zbog ljubavi ili mržnje , ko zna..

DJ
DjD
13:36 05.10.2021.

Rijetko iritantno biće. Mržnja i optužbe iz svake rečenice.

DU
Deleted user
13:37 05.10.2021.

Toliko mržnje stanuje u njoj, da više i ne zna koga i što mrziti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije