Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gospodin savršeni

Stankica objavila novu fotku s Tonijem i pratiteljima otkrila što osjeća prema njemu, on se brzo javio

Foto: RTL/Screenshot
1/13
14.12.2022.
u 19:30

Upravo njihov odnos najviše i intrigira njezine pratitelje na društvenim mrežama, a sada je Stankica Stojanović mnoge razveselila novom fotografijom na kojoj je s Tonijem Šćulcem.

Bivša natjecateljica showa ''Gospodin Savršeni'', Banjalučanka Stankica Stojanović (37) i dalje privlači pozornost svojih pratitelja koji su zainteresirani za detalje iz njezina privatnog života. Stojanović je u showu započela vezu s Gospodinom Savršenim Tonijem Šćulcem, a iako su nakratko nakon showa prekinuli, ubrzo su se pomirili i dalje uživaju u svojoj ljubavi.

Upravo njihov odnos najviše i intrigira njezine pratitelje na društvenim mrežama, a sada je mnoge razveselila novom fotografijom na kojoj je s Tonijem. 

"Volim te" napisala je Stankica kratko uz fotografiju na kojoj je s Tonijem, te je svoju glavu naslonila na njegovu. 
U kratko vrijeme fotografija je skupila preko 3000 lajkova, a u komentarima se javio i Toni koji joj je poručio da je voli do mjeseca i natrag. 

 

Stankica je u rujnu odgovarala na pitanja pratitelja i otkrila da i dalje svoju vezu održavaju na relaciji Split – Banja Luka i da se još nije preselila k Toniju. 

Mnoge je zanimala i tajna njezine vitke linije do koje je, kako je otkrila, došla u samo 40 dana zahvaljujući privatnom treneru. Priznala je i da je visoka 164 cm i da ima 53 kilograma, a otkrila je i što se nalazi na njezinu jelovniku.  – Jedem sve samo u malim količinama. Jaja, meso, salata, povrće, sladoled – priznala je Stankica.

Neke je zanimalo i kako izgubiti 10 kilograma, a Stankica im je dala i savjet kako da najlakše dođu do svog cilja. – Važan je kontinuitet u prehrani i treningu. Ide vrlo jednostavno samo ako to zaista želiš – poručila je dizajnerica. 

Podsjetimo, par se upoznao u showu 'Gospodin Savršeni' gdje je Toni izabrao Stankicu za pobjednicu. Nakon showa priznali su da su krenuli odvojenim putevima, no svojem su odnosu odlučili dati još jednu šansu. Da ponovno uživaju zajedno otkrila je jedna fotografija sa splitske plaže na društvenim mrežama. Toni je na svom InstaStoryju objavio fotografiju Stankičinog psa čije snimke i fotografije i sama često objavljuje na društvenim mrežama, a izvor blizak paru za RTL.hr potvrdio je da su se Toni i Stankica pomirili te da se njihova ljubavna priča nastavlja.  

VIDEO Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije