Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ TROVANJA MAČAKA

Stanari stali u obranu Maje Blagdan: 'S njom imamo odlične odnose'

'05.03.2013., Zagreb - U IMAX kinu u CineStar Arena centru proglasene su nominacije za ovogodisnju nagradu Porin, koja obiljezava 20 godina postojanja. Maja Blagdan.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL'
Foto: 'Tomislav Miletic/PIXSELL'
1/3
07.02.2017.
u 22:21

S gospođom Blagdan imamo odlične susjedske odnose i dobru suradnju, stoji u demantiju.

Nakon što se po medijima počele pojavljivati vijesti kako stanari optužuju Maju Blagdan da je trovala mačke u jednoj zgradi u Zagrebu, sada je stigao demantij koji je potpisao dio stanara zgrade u Ulici Andrije Hebranga u Zagrebu.

Potpisani stanari demantiraju da uznemiravaju i optužuju Maju Blagdan. Tvrde i da je većina stanara preko interneta saznala za pokušaj trovanja mačaka ili uopće nije s tim bila upoznata.

Tvrde kako već 20 godina žive s mačkama koje gđa. Mirjana Kramarić drži bez suglasnosti stanara te podnose "neugodne mirise, oštećenje automobila i slično". Pišu i kako su neki stanari probali razgovarati s gospođom Kramarić i riješiti problem, no bez uspjeha. 

- Unatoč tome, nikome nije palo na pamet da otruje mačke, jer životinje nisu krive za postupke njihovih vlasnika! - stoji u demantiju. 

- Naravno da su stanari pisanim putem zamolili gospođu Kramarić da se pobrine za nesnosan smrad koji se širi iz podruma te da svoje kućne ljubimce drži u svom stanu, u adekvatnim uvjetima. Predstavnik stanara je ovdje samo koordinator između suvlasnika stanova, koji prenosi zajedničke, većinske odluke nas suvlasnika.

Zapravo je jedino gospođa Blagdan spriječila da stanari oštrije reagiraju u ovoj stvari i to joj se očito obilo o glavu. Sada je stavljate na stup srama.  Za ovaj čin ne možemo nikoga optužiti, ali očito je netko nažalost u pokušaju trovanja mačaka vidio jedino rješenje. Iskoristiti ime medijske osobe na ovakav način je besramno i neodgovorno, pogotovo od strane novinara.

S gospođom Blagdan imamo odlične susjedske odnose i dobru suradnju. Nažalost za gospođu Kramarić se to ne može reći - napisali su stanari zgrade.

>> Stanari optužili Maju Blagdan da truje mace u dvorištu, odgovorila im je na Facebooku

Ključne riječi

Komentara 2

GV
golub Vaso
22:54 07.02.2017.

dobar štos za izlazak iz anonimnosti

LE
Leonard113
13:41 09.02.2017.

Treba pogledati to dvorište..Gomila raspadnutih šupetina kojima su vlasnici između ostalih i ti koji podržavaju dragu i prosvijetljenu Maju! Haustor zapišan svaku večer, ne od mačaka, već od ljudi! Živim u susjednoj zgradi i upoznat sam sa slučajem. Monstrumima treba naći nekoga za iživljavanje a tko je pogodniji od dva nezaštićena bića? Iz polupismenog demantija se vidi da bi i nasrnuli na gospođu čije mačke su otrovane! Šta znači to oštrije, treba ju otrovati kao mačke, ubiti, pretući? Vjerojatno, a onda se duhovno obnoviti! Gnjusni ljudi, sramota za ljudski rod!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije