Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo...

Maja Blagdan: U duhovnoj glazbi nalazim inspiraciju kao čovjek i kao glazbenik

majablagdan
Foto: Grgur Zučko/PIXSELL
1/4
05.07.2014.
u 11:18

Pjevačicu Maju Blagdan posljednjih godina rijetko viđamo na javnim događanjima i premda tako stvara privid da se povukla s estrade, stvarnost je drugačija. Mi smo je ulovili na jednom modnom događanju i tom prilikom “izrešetali”.

Pjevačicu Maju Blagdan posljednjih godina rijetko viđamo na javnim događanjima i premda tako stvara privid da se povukla s estrade, stvarnost je drugačija. Mi smo je ulovili na jednom modnom događanju i tom prilikom “izrešetali”.

Kao i sve žene, i vi ste zaljubljeni u modu?
– Pa i ne baš. Imam sreću što me za sve važnije prigode odijeva Ivica Skoko i u tome uživam, a za sve druge prigode biram ležernije kombinacije za koje znam da se Ivici često i ne sviđaju.

Svi vaši fanovi pitaju gdje ste nestali zadnjih godina?
– U kazalištu Komedija radila sam duhovni rock-mjuzikl “Uskrsli” koji prati radnju Velikog tjedna. Igrala sam ulogu Marije Magdalene i radujem se novoj sezoni kada bismo trebali nastaviti s izvedbama, a tijekom ovog ljeta planiram snimiti dvije pjesme i spot.

Kako ste zadovoljni sobom kao glumicom?
– Prije svega moram reći da je ipak u ovom mjuziklu naglasak na pjevanju, ali morala sam malo i zaglumiti. Tek nakon treće izvedbe prošla me trema. Prijatelji kažu da mi ide dobro pa se nadam da ne lažu. Ali ne pada mi na pamet davati sebi titulu glumice.

Publika vas često može sresti i u crkvama u kojima imate koncerte?
– Istina! Jako sam sretna što mene i moj bend lijepo prihvaćaju. Zadnjih desetak godina okrenula sam se duhovnoj glazbi, tu nalazim izazov i inspiraciju i kao umjetnik, ali i kao običan čovjek.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije