Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika razlika u godinama

Srpski mediji o reakciji bivše supruge glumca koji je u vezi s 39 godina mlađom: 'U šoku je'

Konferencija za medije povodom beogradske premijere filma Zrinka Ogreste 'Plavi cvijet'
Foto: Mateja Stanisavljevic
1/8
18.10.2023.
u 22:15

Ristovski se nedavno razveo od supruge nakon 42 godine braka, a za srpske medije potvrdio je da je sada u vezi s Anicom, te je s njom objavio i zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

Lazar Ristovski (70), legendarni srpski glumac odnedavno je u vezi s Anicom Lazić, kolegicom koja je od njega mlađa 39 godina. Ristovski se nedavno razveo od supruge nakon 42 godine braka, a za srpske medije potvrdio je da je sada u vezi s Anicom, te je s njom objavio i zajedničku fotografiju na društvenim mrežama. 

"Istina je, uživamo u ljubavi. Ne bih ništa više komentirao, razumijte. Upoznali smo se dugo nakon razvoda, ona nema veze s mojim bivšim brakom i razvodom", rekao je Lazar. Srpski mediji, s druge strane, prenose da je Danica i dalje u šoku zbog nove veze svoga supruga. Pišu i da glumicu iznenađuju njihove fotografije na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

 

 

„Danica se i pojedinim kolegama sa seta serije požalila da joj nije jasno što sve to treba Lazaru u ovim godinama i zbog čega se tako kompromitira u javnosti. Rekla je i da ga treba biti sram zbog svega, zbog njihove djece koja sve ovo gledaju i čitaju”, izjavio je neimenovani izvor za Kurir.

Ristovski i Lazić, inače, zajedno su glumili u filmu 'Dream Team', te u seriji 'Popadija'. 

Glumac najpoznatiji ulogama u filmovima "Underground", "Do koske" i "Koja je ovo država" progovorio je o razvodu od svoje supruge Danice prošle godine i kazao je za srpsko izdanje Glorije kako ne bi volio da se ova tema puno provlači po žutom tisku. 

GALERIJA Bili smo na snimanju novog game showa HRT-a i vratili se u prošlost s poznatim Hrvatima

Konferencija za medije povodom beogradske premijere filma Zrinka Ogreste 'Plavi cvijet'
1/26

- Mi smo dvoje, ako mogu tako reći, velikih i dostojanstvenih umjetnika, koji su došli do kraja zajedničkog puta, koji će nastaviti svojim putovima i nakon službenog razvoda, a ti putovi će se sigurno ispreplesti i ponovno sresti, ali na drugačiji način. Nismo prekinuli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno smo potrošili energiju koja nas je držala zajedno. Vođeni konzervativnim običajima, možda smo mogli nastaviti živjeti zajedno, kako bismo se dokazali ne znam kome, ali svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovaj korak. Gledamo se u posljednje vrijeme očima koje su izgubile žar, entuzijazam i ljubav koja nas grije više od četrdeset godina - kazao je Ristovski i dodao kako nije bilo lako donijeti tu odluku. ž

VIDEO Dečki iz KUKU$a komentirali uspoređivanje trapa s cajkama: 'Neka ljudi to nazivaju kako god hoću. Baš me briga'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije