Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostala udovica

Srpski mediji ne prestaju gaziti po Nikolini: Tvrde da mora otplatiti šest milijuna kuna kredita

Obilježeno 40 dana od smrti Vidoja Ristovi?a  na Novom groblju u Beogradu
Foto: Antonio Ahel/ATAImages /PIXSELL
1/9
26.06.2022.
u 17:00

O tome se raspravljalo i prije sahrane, a pogotovo o tome tko će naslijediti njegov nakit, imovinu i umjetničke slike. Mnogi su bili uvjereni da su barem nekretnine na njegovo ime, pogotovo vila koju su Vidje i Nikolina trebali urediti u Zagrebu.

Nakon što je za srpske medije otac Vidoja Ristovića, Viktor izjavio da je sva imovina njegova sina na njegovo ime, tamošnji novinari ne prestaju istraživati što će se dogoditi nakon moguće ostavinske rasprave. 

- Nikolina ide na to da je ona službena supruga pokojnog Vidoja i vjeruje da ima pravo na nasljedstvo pokojnog supruga. Međutim, njoj je novac neophodan brzo i nema ga vremena čekati kako bi vidjela hoće li uspjeti nešto naplatiti jer je njezin svekar izričit u tome da ona nema pravo ni na što i spreman je angažirati i najbolje odvjetnike da to bude tako - stoji u izjavi izvora za Kurir.

- Sada je već veliko pitanje hoće li živjeti u ovoj kući koju radi. Kako se povjerila prijateljima, postoji mogućnost da ju iznajmljuje jer će život u njoj biti jako skup. Vidoje nije štedio kad je Nikolina u pitanju pa je i pristao da se ogroman novac uloži u kuću, za koju njegov otac tvrdi da ga je ubila. Radovi još nisu završeni, a pitanje je i kad će biti jer Nikolina trenutno nema tu količinu novca - dodao je isti neimenovani izvor.

O tome se raspravljalo i prije sahrane, a pogotovo o tome tko će naslijediti njegov nakit, imovinu i umjetničke slike. Mnogi su bili uvjereni da su barem nekretnine na njegovo ime, pogotovo vila koju su Vidje i Nikolina trebali urediti u Zagrebu. No, prema navodima tamošnjih medija ta nekretnina je na Nikolinu. Radovi na toj kući još traju, a srpski mediji pišu kako Vidoje i Nikolina vilu u Zagrebu nisu kupili u gotovini u potpunosti jer je koštala milijun i pol eura već su digli kredit u jednoj banci u Austriji,  Uzeli su, navodi Kurir, dvije pozajmice od 400.000 eura - ukupno 800.000 eura ili šest milijuna kuna

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo "Misu Mediteranu", na pozornici mu se pridružila kći Hana

 

Komentara 34

Avatar Mudlin
Mudlin
17:18 26.06.2022.

Hrvatski mediji ne prestaju daviti Hrvate sa srbijanskim medijima!! To je puno veća sramota nego kaj srbende "gaze" po svojoj snehi, ono je njihov problem, a ovo međunarodni, jer civilizaciju NE zanimaju vaši zapadni turčini!

ND
Necijepljeni degenerik
17:27 26.06.2022.

Ma nije valjda s lepim Vidojem bila samo zbog novaca.

AN
ANNY
21:32 26.06.2022.

Lako je bilo trošiti i razbacivati se novcem, sada slijedi normalan život sa svim brigama kako preživjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije