Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad pukne ljubav

Srpski košarkaš traži od brazilske ljepotice 30 milijuna dolara. Uništila mu je karijeru?

Marko Jarić i Adriana Lima
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/11
08.06.2014.
u 15:04

Jarić u tužbi navodi da je zbog brazilske manekenke prekinuo uspješnu karijeru i time izgubio puno novaca.

Viktorijina anđelica Adriana Lima (32) podnijela je zahtjev za rastavu od srpskog košarkaša Marka Jarića (35), a on je odmah uzvratio protutužbom u kojoj traži od brazilske manekenke vrtoglavih 30 milijuna dolara zbog "štete koju mu je nanijela".

U tužbi navodi da je zbog brazilske manekenke prekinuo uspješnu karijeru i time izgubio puno novaca.

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

- Kad se Marko vratio iz Beograda u Ameriku, njih dvoje su proveli nekoliko dana zajedno u Miamiju. Pokušali su riješiti probleme zbog kćerkica Valentine i Sienne. Na kraju su se dotaknuli i priča o prevarama i jako posvađali. Marko ju je, između ostalog, optužio da je kriva što je prekinuo uspješnu karijeru i poručio joj da će to od nje debelo naplatiti', rekao je izvor blizak paru, piše Press Online.

Jarić je brazilsku manekenku upoznao dok je igrao za Real Madrid, a s obzirom da je Adriana htjela živjeti u Americi, Jarić je potpisao ugovor sa Chicago Bullsima. Srpski košarkaš nije bio zadovoljan njihovim tretmanom prema njemu pa je prekinuo karijeru. Procijenio je da je zbog tog premještaja u SAD i prekida karijere izgubio 30 milijuna dolara koje sada potražuje od Lime.

>>Adriana Lima pozvala prijatelje da pomognu Srbiji!

>>Brzo je preboljela Jarića: Adriana Lima u šetnji s novim dečkom?

Komentara 6

Avatar dva4u
dva4u
20:12 08.06.2014.

koji luzer...

LO
logitech1
18:31 08.06.2014.

Pravi srbin.

CA
carpe
18:33 08.06.2014.

Ma imamo i mi nase "primjerke" seljacina. Npr veliki rukometas Kljaic Nenad od bivse supruge iskamcio 1 milijun eura odstete a onda curi nabio dugove u firmi do neba. Opasni frajeri i sportasi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije