Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
miljenik estrade

Srpski dizajner u centru seks-skandala!

Foto: Youtube Screenshot
1/3
02.10.2018.
u 07:00

Severina je za nastup u Crnoj Gori prije tri mjeseca odabrala njegovu haljinu koja je cijela ukrašena Swarovski kristalima, a njegovu kreaciju nosila je i Maja Šuput na predstavljanju albuma 'Showgirl'.

Nisu prošla ni dva mjeseca otkako je poznati srpski modni kreator Darko Kostić omiljen među hrvatskim pjevačicama izašao iz pritvora, no ponovo se našao u centru seks-skandala.

Ovog puta jer ga je dečko s kojim je imao spolni odnos prijavio policiji za seksualno uznemiravanje. Kako piše „Kurir“, drama se odigrala sinoć dok je 24-godišnji mladić V. B. imao seksualni odnos s kreatorom. Odnos je bio dobrovoljan, ali kreatoru je puknuo kondom na što ga je mladić molio da prestane i nazvao 112. No, policija je zaključila da nema elemenata kaznenog djela.

Podsjetimo, Darko Kostić je izašao iz Okružnog zatvora u Beogradu 14. kolovoza pošto mu je ranije Treći osnovni sud u Beogradu ukinuo pritvor u kome je bio nešto više od mjesec i pol dana jer je 22. lipnja bio uhićen po prijavi maloljetnika L. J. (15) za seksualno uznemiravanje.

Kostić će se tako braniti sa slobode, a protiv njega je Treće osnovno tužiteljstvo podnijelo optužni prijedlog kojim ga se tereti za spolno uznemiravanje spomenutog maloljetnika, ali i još jednog punoljetnog mladića B. Š. (22), kao i za nedozvoljeno držanje opojne droge, odnosno omogućavanje uživanja opojnih droga. Kako je ranije najavljeno, početak suđenja Kostiću zakazan je za 11. listopad. Darko Kostić jedan je od najpoznatijih srpskih dizajnera, a vole ga nositi i brojne hrvatske estradne zvijezde.


Severina je za nastup u Crnoj Gori prije tri mjeseca odabrala njegovu haljinu koja je cijela ukrašena Swarovski kristalima, a njegovu kreaciju nosila je i Maja Šuput na predstavljanju albuma 'Showgirl'. Srpski dizajner oblačio je i hrvatsku voditeljicu Antoniju Blaće za vrijeme reality showa Big Brother.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
07:30 02.10.2018.

Baletani i modni kreatori su u vecini pedercine najgore vrste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije