Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐENA NESTALA PJEVAČICA

Sretan kraj potrage, televizijska voditeljica potvrdila: 'Katarina Rautek je živa i zdrava'

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/12
26.05.2023.
u 10:57

Katarina Rautek Omazić nestala je u srijedu iz bolnice Sveti Duh, a njezin je nestanak prijavljen policiji koja je od tada intenzivno tragala za pjevačicom

Dan nakon što je mnoge zabrinula vijest o nestanku bivše pjevačice ET-ja Katarine Rautek Omazić uslijedile su i sretne vijesti. Televizijska voditeljica Hana Tabaković na društvenim mrežama otkrila je da je potraga za pjevačicom sretno završena. 

– Katarina Rautek živa je i zdrava i uredno se javlja na mobitel – poručila je Tabaković. 

Podsjetimo,  Katarina Rautek Omazić nestala je u srijedu iz bolnice Sveti Duh, a njezin je nestanak prijavljen policiji koja je od srijede intenzivno tragala za pjevačicom. Njezina fotografija bila je objavljena i na stranici nestali.gov.hr, a nakon što je pronađena, ubrzo je i maknuta. Iz bolnice Sveti Duh u petak ujutro nam je potvrđeno da su upravo oni prijavili Katarinin nestanak, a što je pjevačicu nagnalo na odlazak iz bolnice još uvijek nije poznato. Jesu li okidač bili njezini privatni ili obiteljski problemi o kojima je ranije iskreno progovarala, ne može se sa sigurnošću tvrditi.

Odmah nakon što je proglašena nestalom kontaktirali smo i glazbenog menadžera Renisa Gržinića koji je bio u nevjerici kada je doznao da je Katarina nestala. 

– U šoku sam, nisam imao pojma, sad sam iz medija doznao da je nestala, čuli smo se još neki dan, a jučer ili prekjučer vidio sam i njezin propušten poziv, ali zbog gužve nismo na kraju uspjeli stupiti u kontakt. Katarina nam je i sama rekla da posljednjih mjeseci ima zdravstvenih problema i da zbog toga mora odustati od zakazane turneje "Flashback" na koju E.T. ide s Colonijom i Karmom. Čak nam je i sama savjetovala da pronađemo novu pjevačicu koja će je zamijeniti, ne znam zbilja što bih vam više rekao...Zaista me zatekla informacija o Katarininu nestanku – rekao nam je u četvrtak menadžer Renis Gržinić.

Na naš upit što će sada biti s turnejom koja je trebala početi uskoro, odgovorio nam je kako su odmah nakon što ih je Katarina obavijestila o zdravstvenim problemima dogovorili da na turneju krenu s pjevačicom Meri Andraković, novom članicom E.T.-a jer su puno truda uložili u ovaj projekt i nisu htjeli odustati. 

VIDEO Lovkinja Morana Zibar odgovarala na 'teška' pitanja Nevena Ciganovića

Komentara 2

TR
tratincica68
20:05 26.05.2023.

Dobre mine

SE
Serđo23
14:53 26.05.2023.

Pametna cura !Nije snimila pornić , a svejedno postala popularna , nikad prije nisam čuo za nju ! Odmah ću je slušati na you tube kako pjeva !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije