Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skladna obitelj

Sretan dan za obitelj Rađa: Viktorija i Dino ne kriju ponos zbog sina Duje

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/9
28.06.2021.
u 21:30

Viktorija i Dino ne kriju koliko su sretni zbog 24. rođendana Dininog sina Duje. Iako je slavljenik u Americi gdje gradi svoju košarkašku karijeru, supružnici nisu propustili priliku da pokažu svoje oduševljenje povodom rođendana.

Najstariji sin legendarnog košarkaša Dine Rađe danas slavi svoj 24. rođendan. Na svojim Instagram profilima supružnici Viktorija i Dino Rađa pokazali su koliko su sretni zbog rođendana sina Duje kojeg je Dino dobio u braku sa bivšom ženom Željanom. 

I ove godine Dino je svome prvome sinu odlučio čestitati rođendan dirljivom porukom. 'Sretan rođendan, bebač', napisao je Dino uz fotografiju na kojoj on i Dino imaju iste naočale. 

U čestitanju se pridružila pomajka Viktorija što pokazuje koliko su i oni povezani. 'Prvijenac naš', napisala je Vikorija na jednoj od dvije fotografije koje je objavila sa Dujom. 

Podsjetimo, Dino i Viktorija u skladnom su braku skoro 20 godina. Uz najstarijeg sina Duju s Viktorijom Dino ima dva sina, 12-godišnjeg Niku i 17-godišnjeg Roka. Kada su se prvi puta upoznali Dino je bio u braku, a njihovo zaljubljivanje bilo je vrlo brzo i sudbonosno. 

Koliko su svi u dobrim odnosima pokazao je Dino prije nekoliko godina u svojoj objavi koju je posvetio bivšoj ženi Željani. Unatoč braku koji je završio, među njima ostalo je poštovanje i prijateljstvo koje i danas traje. 

VIDEO Pogledajte Instagramsko hit mjesto u Rovinju 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije