Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postali roditelji

Srećko iz 'Ljubav je na selu' pokazao sina i otkrio da je Antonija imala težak porod: 'Bila si čudesna'

Srećko i Antonija Ponjavić
Foto: Instagram
1/12
26.01.2022.
u 06:30

Ponosni otac sada je pokazao sina Petra Amadeusa na društvenim mrežama, a u objavi otrkio i da porođaj nije prošao glatko

Farmer Srećko Ponjavić iz Kanade i njegova supruga Antonija, par kojeg smo upoznali u 11., međunarodnoj sezoni 'Ljubav je na selu', prije desetak dana postali su roditelji sina Petra, a ponosni otac sada ga je pokazao na društvenim mrežama. 

"Dobro došao, sine moj, Petre Amadeuse Ponjaviću. Volimo te i sretni smo što si ovdje. Veselimo se biti tvoji roditelji. Bog te blagoslovio u svim tvojim danima", napisao je farmer iz Kanade uz nekoliko fotografija sina. 

U objavi je otkrio i da je porođaj bio težak

"Antonija, bila si čudesna tijekom teškog porođaja", poručio je svojoj supruzi koja se zbog njega nakon snimanja emisije preselila u daleku Kanadu gdje su započeli zajednički život te se i vjenčali. 

U srpnju prošle godine pratiteljima na Instagramu obznanili su da će postati roditelji. Srećko je tada objavio fotografiju na kojoj Antonija pozira s trudničkim trbuščićem usred obiteljskog vrta. Odjenula je majicu na kojoj piše "Beba Ponjavić dolazi".

Podsjetimo, Srećko je na svoju farmu u Kanadu uz Antoniju poveo poveo Martinu Serdar i Marijanu Črlenec, no odmah je bilo jasno da mu se najviše sviđa Antonija, koju je na kraju i odveo na romantično putovanje. Srećko je nakon toga došao i na Vir, gdje je upoznao Antonijine roditelje. Nakon toga Antonija je odselila kod Srećka u Kanadu, a o detaljima iz svog života često obavještavaju pratitelje na društvenim mrežama. U kolovozu 2020. Antonija i Srećko vjenčali su se kod matičara i za crkveno vjenčanje čekali da pandemija koronavirusa popusti te se u lipnju vjenčali i crkveno.

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije