Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Depresija

Marijana Mikulić iskreno o teškim danima: Baš pad sistema psihički i fizički

Foto: Instagram screenshot
1/8
25.01.2022.
u 10:47

Glumica je otvoreno napisala o tome kako je na nju utjecala depresija siječnja i kako jedan takav loš dan izgleda kod nje.

Nakon dobrog blagdanskog raspoloženja koje vlada u prosincu, nakon što se oprostimo od tog blagdanskog duha, u siječnju kod mnogih zna nastupiti melankolija i poznata siječanjska depresija. Ti osjećaji jučer su obuzeli i glumicu Marijanu Mikulić koja je poznata po svom energičnom i vedrom duhu, ali ni nju nije zaobišla ta depresija siječnja. 

"Jučer sam osjetila siječanjsku depresiju na najjače, baš pad sistema psihički i fizički. A obveza milijun, nema mjesta depresiranju, nema 'ne mogu, ne bih ja to sad'. Ton nisam povisila, nego ga valjda nisam ni spuštala cijeli dan. Ali nisam imala snage drukčije. Jedva sam našla snage da obavim sve što trebam, a snage biti još i mirna, strpljiva, blaga, to nisam imala... Ali evo, svi preživjeli", napisala je glumica u svojoj objavi na Instagramu i nastavila u vedrijem tonu:

"Danas je sunce, bit će bolji dan, danas će sve biti lakše. Teški dani dođu, ali će i proći. Jako sam stroga prema sebi i grizem se kada sam takva, ali se trudim prihvatiti se i takvu. I to je dio mene. Kao i sve drugo što je dobro. Želim vam svima da teške dane nekako prebrodite, da budete blagi prema sebi kada ti dani prođu i da se ne grizete zbog njih, jer i to je sve dio vas, kao i sve ono dobro što ide uz to! Neka svima bude danas lijep i suncem obasjan dan." 

 

 

Glumica je nedavno proslavila 40. rođendan, a sa svojim pratiteljima, kojih na Instagramu ima 29 tisuća, često dijeli crtice iz svog obiteljskog života, ali i svoja razmišljanja i stavove o brojim društvenim temama i obožavatelji je vole jer Instagram ne koristi da bi pokazala samo lijepe fotografije i idilične situacije. 

VIDEO Omiljeni radijski voditelj Vicko: "2021. htio bih zaboraviti ako je moguće. Dobro sam se oporavio!"

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar javorko
javorko
12:19 25.01.2022.

potrosi koliko na placene clanke?strategija je da te se ne zaboravi pa dokazi se glumacki

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
12:57 25.01.2022.

Dođi da te cijepim protiv sjećanjske depresije

HO
Horor95
12:35 25.01.2022.

Ak budete pisali o sijecanjskoj depresiji ljudi ce pocet vjerovat da fakat postoji i pocet se lose osjecat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije