Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikolina ristović:

Srbi me vole pa dopuštaju da se s njihovom vladom našalim

fashion
Borna Filić/PIXSELL
21.10.2013.
u 08:00

– U emisiji su me prije svega i željeli zbog mog smisla za humor koji nije eksplicitan nego je samozatajan, bez puno ekstaze i euforičnog zanosa. Sretna sam što su me angažirali i prihvatili na jednoj takvoj kultnoj televiziji.

Osim muškarca svojih snova, TV voditeljica Nikolina Ristović, prije udaje Pišek, pronašla je u Beogradu i posao kao stvoren za nju. Odnedavno je supruga povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića na kultnoj srpskoj televiziji B92 prije dva tjedna počela voditi jednosatnu zabavno-informativnu emisiju “Bulevar”, koja je na programu svakog radnog dana.

Zazirala od politike

– “Bulevar” pripada medijskom sadržaju poznatom kao “infotainment” jer obuhvaća informaciju, zabavu, bizarnosti... Uz dva voditelja, odnosno domaćina, imamo i stalnog komentatora Vladimira Đorđevića te u svakoj emisiji gosta komentatora s kojima razgovaramo o svim gorućim temama pa tako, primjerice, gledatelji mogu čuti kako jedna Hrvatica komentira reforme srpske vlade, što je možda malo neobično – sa smiješkom kaže Nikolina i priznaje da se bojala dotaknuti te osjetljive teme kao što je politika, da bi je publika mogla krivo shvatiti.

– S vladom se ipak ne možemo previše zafrkavati, ali šaljiva opaska u emisiji uvijek je dobrodošla. Cijela je emisija u benevolentnom tonu – kaže Nikolina čiji je suvoditelj Miša Stojiljković, a izmjenjuju se s drugim voditeljskim parom Slavkom Beleslinom i Nevenom Madžarević.

Kako na relaciji Zagreb – Beograd živi već šest godina, Nikolina je sve upućenija u srpsku politiku te je može i javno komentirati.

– Moje rupe u znanju o srpskoj vladi jednake su onima u znanju o hrvatskoj vladi, odnosno koliko znam o našoj politici, znam i o srpskoj. Politika mi nije primarni interes, ali kao pasivni promatrač vrlo sam upućena. Ne bavite li se vi politikom, ona će se baviti vama – kaže.

Humor sličan srpskom

Srpski humor poznat je svojoj originalnosti i čini i veliki dio “Bulevara”, a voditeljica iz Hrvatske, koja je bila prvi i jedini izbor, parira mu i više nego uspješno.

– U emisiji su me prije svega i željeli zbog mog smisla za humor koji nije eksplicitan nego je samozatajan, bez puno ekstaze i euforičnog zanosa. Sretna sam što su me angažirali i prihvatili na jednoj takvoj kultnoj televiziji tim više što je i presedan da voditeljica druge nacionalnosti dođe u njihov tim – ponosna je Nikolina Ristović.

“Bulevar” se snima netom prije emitiranja tako da nema vremena za redateljske zahvate i popravke, a dosadašnje kritike, ističe Nikolina, uglavnom su i više nego pozitivne.

– Cilj nam je da u taj jedan sat gledatelji i ne pomisle da im je u ruci daljinski upravljač – rekla je šarmantna voditeljica i smijući se dodala:

– I moj suprug redovito gleda emisiju, na moj užas! To kažem zato jer samu sebe ne mogu gledati na televiziji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije