Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIRODNA ILI NE?

Nova Miss Srbije u fokusu zbog velike transformacije

Ivana Trišić
Foto: Facebook
1/11
11.10.2017.
u 18:26

Nova srpska missica je Ivana Trišić. Mediji su pronašli njenu staru fotografiju iz jednog kluba, a čini se kako je tada imala manje grudi i manje izražene usne. Jesu li u pitanju plastične operacije ili drukčiji styling, nije poznato.

Srbi su sinoć izabrali svoju ovogodišnju Miss, a konkurencija našoj Tei Mlinarić bit će Ivana Trišić. Lijepa Ivana rođena je u Obrenovcu, na posljednjoj je godini Pravnog fakulteta, a želja joj je baviti se međunarodnim pravom.

Mediji u Srbiji hvale njenu ljepotu, no kolege u Blicu primijetile su da je Ivana drukčije izgledala prije nekoliko godina. Pronašli su fotografiju missice iz jednog kluba, a čini se kako je tada imala manje grudi i manje izražene usne. Jesu li u pitanju plastične operacije ili drukčiji styling, nije poznato.

Foto: Facebook/ Naš potok

Inače, Ivana se pojavljivala u spotovima poznatih srpskih pjevača Đanija, Saše Kapora i MC Stojana, a kako je rekla, najviše joj nedostaje majka koju je izgubila još kao dijete. Kako je objavila na svom Instagram profilu, ovog je ljeta uživala u Hrvatskoj, točnije u Zadru.

 

 

#me #summer2017 #tbt 🐱🌴🌞🌊

A post shared by Ivana Trišić (@ivana_trisic) on

 

Komentara 14

BU
Budak
19:43 11.10.2017.

Ne može proći dan bez vijesti iz Srbije.

GD
Gospon Drug
19:29 11.10.2017.

Treba ići mehaničaru da on utvrdi.

KA
kajinx
18:35 11.10.2017.

Da li možemo vidjeti silikone?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije