Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO NA INSTAGRAMU

Šprajc se javio iz samoizolacije: 'Lijep je dan pa sam se malo sredio i prošetao'

Zoran Šprajc
Foto: Instagram
1/12
10.12.2020.
u 16:14

Voditelj RTL-ove emisije RTL Direkt Zoran Šprajc 7. prosinca je na Instagramu objavio da pauzira od etera jer je u samoizolaciji.

Nakon što je pratiteljima na Instagramu ovoga tjedna otkrio da je u samoizolaciji, voditelj RTL-ove emisije RTL Direkt Zoran Šprajc objavom na Instagramu nasmijao je mnoge fanove. Naime, pozirao je naslonjen na kapiju vlastitog dvorišta te se pohvalio "dobrim provodom" u samoizolaciji, koju kao mjeru nije prekršio.

-  Lijep je dan pa sam se malo sredio i prošetao do kapije. Baš sam se dobro proveo. Možda ću i sutra.
A kako vi provodite vrijeme u samoizolaciji ? - upitao je znatiželjno voditelj kojeg često opisuju kao onog bez dlake na jeziku. 

Foto: Instagram screenshot

Poznat po čestim šalama tijekom emisije, voditelj je odavno zauzeo posebno mjesto u srcima gledatelja, a u komentarima su mu zaželjeli brzo oporavak te ga ohrabrili.

"Bilo je i gorih dana od izolacije, svako dobro", "Sve će biti u redu, Zorane", "Smiješno i tužno u isto vrijeme...Čuvajte se", samo su neki od komentara u nizu na njegovoj posljednjoj objavi.

Zoran Šprajc
1/8

Podsjetimo, Šprajc je prošle godine doživio infarkt te završio u zagrebačkoj bolnici. Tamo je proveo nekoliko dana, nakon čega su ga liječnici pustili na kućnu njegu. Prije mjesec dana ponovno je bio u bolnici, te objavio fotografiju na Instagramu. - Kao i svaki pravi motor, a osobito onaj koji pogoni ovakav teretnjak, konačno i moj ima četiri cilindra - napisao je Zoran i nahvalio liječnike koji su mu ugradili stent. 

 

 

Komentara 38

RI
rimac444
16:28 10.12.2020.

I ja sam prošetao svog džukelu

LU
Ludwik
16:48 10.12.2020.

Teški dani za tzv. Šprajca... Čubi sam i sa sjetom sanja o mladim damama partijskog bludilišta u Slovenskoj ulici gdje se gozbio s Milanovićem, Turudićem, Ćorićem....

ZB
Zoki-Bijela
16:58 10.12.2020.

Samo tam ostani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije