Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu bilo lako

Hadžihafizbegović otkrio s kakvim se posljedicama suočio nakon korone

Emir Hadžihafizbegović
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/5
10.12.2020.
u 12:28

Glumac je još u kolovozu ispričao kako je prebolio koronu, a sada je kazao i što mu je stvaralo problema nakon bolesti

U kolovozu je glumac Emir Hadžihafizbegović otkrio da je prebolio koronu i kako je borbu s ovim virusom dobio zahvaljujući dobrim ljudima i liječnicima koji su se brinuli za njega. Imao je povišenu temperaturu, osjećao je malaksalost i otežano je disao.

– Stalno govorim, moramo se naučiti živjet s koronom. Preležao sam koronu, mnogi su mi se smijali pa su rekli da pretjerujem, a sada mi prilaze ne da se ispričaju, nego da kažu kako sad duboko vjeruju u moju priču. Bio sam jako loše, bio sam životno ugrožen, ali korona postoji. Čuvajte se, svi smo svjesni koliko je dragih ljudi otišlo, rekao je glumac u IN Magazinu. Kada je prije četiri mjeseca otkrio da je prebolio koronu, kazao je kako to nema veze s gripom i kako je njemu borba s koronom nalikovala na istjerivanje vraga, a sada je otkrio i s kakvim se posljedicama susreo nakon što je koronu prebolio.

– Mene je uhvatio zaborav osobnih imena. Generalno imam problem s osobnim imenima. Parkiram auto negdje i ne znam gdje sam ga parkirao. Pamćenje se vratilo, hvala Bogu – kazao je.

Komentara 8

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
12:34 10.12.2020.

Ne mozes nac auto na parkiralistu? Nije to nista, Ina ne moze naci platformu...

KU
Kultura
13:19 10.12.2020.

Taj covjek ne propusta ni jednu priliku da popljuje i oblati Hrvatsku a zaradio je milione u Hrvatskoj. Sta ocekujete da ga zalim?

ZB
Zoki-Bijela
13:18 10.12.2020.

Janjicarska posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije