Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTIVNI VODITELJ

Šprajc nakon druženja s poznatim glumcem odvažio se na veliki potez i upozorio: Ne ulazite u ovu avanturu

Zoran Šprajc
Foto: Instagram
1/7
10.05.2021.
u 15:10

Popularni voditelj Zoran Šprajc (53) obavijestio je pratitelje na Instagramu o svom vikendu.

Vikend kod voditelja Zorana Šprajca (53) predstavlja puno zabave, ali i aktivnog odmora. Na Instagramu je pokazao pratiteljima da se zna zabavljati u dobrom društvu, ali i onda odmoriti od njega u prirodi. Naime, najprije se pohvalio fotografijom gdje pozira s glumcem Enisom Bešlagićem u kućnoj atmosferi, a potom je objavio niz fotografija iz prirode Gorskog kotara.

Foto: Instagram

- Nakon što sam se u subotu navečer jedva riješio gostiju iz prethodnog posta, a mamurluk od jela i pića kao i uvijek najbolje liječi hiking kroz šume i gore pa sam ovaj put prvi put otišao u jedno od najpoznatijih takvih lječilišta u Gorskom kotaru - Zeleni vir i Vražji prolaz - započeo je Šprajc uz zelene prizore i nastavio s opisom svih mjesta koje je posjetio pa je u šali usput i upozorio svoje pratitelje.

- Dakle, ako nemate barem četiri stenta, ne ulazite u ovu avanturu. Tako se barem meni činilo. Inače, onuda prolaze petogodišnja djeca, a poseban su fenomen očevi koji u košari na leđima nose svoje mališanke i mališane, respect momci - napisao je.

Uoči posjeti šume, družio se s glumcem Enisom Bešlagićem i djecom.

- Brat Enis Bešlagić davno je jednom ušao u moje srce, a sad je došao i u moj dom. Neka dobrota koju Enis nosi bude u svakom vašem srcu i u svakom vašem domu - napisao je u subotu Šprajc nasmiješeno.

Foto: Instagram

Šprajc ne objavljuje često detalje iz svog privatnog života, pa je dosad samo nekoliko puta objavljivao fotografije svoje djece. Inače, osim dvojice sinova, s dugogodišnjom suprugom Lidijom, s kojom je u braku više od dva desetljeća, Zoran ima i kći Franku

– TV je za njih medij prošlosti, ali svjesni su moje popularnosti zahvaljujući novinskim naslovnicama, komentarima njihovih vršnjaka i videoklipovima koji se vrte na društvenim mrežama. Na sreću, moja slava nije im udarila u glavu, vjerojatno jer su se rodili s mojim licem na ekranu pa im to nije ništa posebno. A i meni je mnogo važnije da se sa mnom deset sati znoje dok montiramo namještaj za njihovu sobu nego da mi se dive zato što sam neka TV zvijezda – objasnio je jednom prilikom za Večernji list i dodao kako ih ne tjera da čitaju ili gledaju vijesti.

VIDEO Vinko Ćemeraš gostovao je u Večernjakovoj desetki

 

Ključne riječi

Komentara 9

VH
volim.hrvatsku65
16:12 10.05.2021.

Sprajc vise u novinama od Severine i modnog macka zajedno .....

AP
ante_pustinjak
17:14 10.05.2021.

poznati glumac možda u tunguziji il gornjim hadžićima!

Avatar argus1000
argus1000
17:37 10.05.2021.

Hah, Vražji prolaz,, to ide familiji u posjetu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije