Naslovnica Showbiz TV

Šprajc i Direkt prvi put izlaze među gledatelje

u RTL Direktu sljedeći četvrtak očekuje nas posve drukčiji pregled 2018.
14. prosinca 2018. u 06:59 4 komentara 1663 prikaza
Pogledajte galeriju 1/5

Sljedeći četvrtak gledatelje RTL Direkta očekuje posve drukčije izdanje ove popularne informativne emisije.

Zoran Šprajc intervju Zoran Šprajc: Kako me HTV umalo koštao glave

Direktov “štih”

U emisiji koja je na programu 20. prosinca Zoran Šprajc, baš kako su gledatelji i naviknuli od najpopularnijeg TV voditelja, donosi ponešto drukčiji pregled zbivanja koja su obilježila proteklih 12 mjeseci, a za tu potrebu promijenit će i studio.

Najavu za emisiju voditelj i urednik snimao je u srijedu navečer na najljepšim adventskim lokacijama u Zagrebu, a nama je otkrio što to sve posebno priprema u pregledu 2018. godine i tko će mu biti gosti komentatori.

– Najveća je novina da RTL Direkt prvi put izlazi među svoje gledatelje, među ljude, na otvoreni prostor zagrebačkog Adventa. Ondje ćemo se s našim gostima osvrnuti na ovu godinu - sportske uspjehe komentirat će Zlatko Dalić i Ćiro Blažević, političke neuspjehe Vladimir Šeks i Anton Vujić – otkrio nam je Šprajc, a lokacije s kojih će se Šprajc uživo javljati sa svojim gostima imaju najljepšu kulisu ovih dana, to su klizalište i Umjetnički paviljon na Trgu kralja Tomislava.

ljubavi s ekrana Šprajc je suprugu upoznao na TV-u i nije jedini! Evo kome se još ljubav osmjehnula na poslu

Šarolik, zanimljiv i zabavan sadržaj pripremio je Šprajc sa svojim timom, a mali dio nam je i otkrio:

– Pripremili smo i nekoliko zanimljivih priloga u kojima ćemo se osvrnuti na glavne događaje i ne-događaje u 2018, ali iz malo drukčijeg kuta, s Direktovim “štihom”. Imat ćemo i svoj kućni bend Jeboton koji će nas malo zagrijati uz koju čašu kuhanog vina – kaže popularni voditelj.

Između ostalog, posebno izdanje Direkta bavit će se i temom sve pustijih slavonskih sela, komentirat će se zašto je stranka Milana Bandića zapravo Real Madrid našeg Sabora, a RTL-ovi će novinari donijeti i priču o tome kako bi mogla izgledati 2019. naših snova.

Iza RTL Direkta uspješna je poslovna godina u kojoj je Zoran Šprajc osvojio i Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine.

– Dakle, namjeravamo se prilično dostojanstveno oprostiti od ove godine koja je za našu redakciju bila stvarno uspješna, pa se nadamo da će takva biti i 2019. – rekao nam je voditelj i urednik.

Popularni voditelj Šprajc odgovorio ministru Krstičeviću i otkrio koliko košta RTL Direkt

Želi skinuti višak kilograma

U intervjuu koji nam je Šprajc dao za Ekran Specijal ispričao je i koji su momenti njemu obilježili godinu na izmaku.

– Ovu godinu ću pamtiti i po svojem prvom glumačkom izazovu, ali i po jednom otplaćenom kreditu, tako da mi je 2018. stvarno bila dobra i sretna godina i neka takva bude i 2019. – ističe.

Privatno, kao i poslovno, ova godina mu je prošla u superlativima, od zdravlja, školskih obveza njegove djece, zadovoljstva u obitelji i zato želi da se u 2019. sve nastavi u istom tonu.

- Zapravo, od 2019. ne tražim ništa više nego što je dala 2018. i sve pet - veli. Jednu želju ipak ima, a nije je uspio ispuniti u ovoj godini.

skromni korijeni Najpopularniji TV voditelj pokazao svoju rodnu kuću

– Volio bih skinuti desetak kilograma, ali zadovoljio bih se i s pet – iskreno će. Božićne blagdane će provesti tradicionalno u krugu obitelji, a Novu godinu s dragim prijateljima. 

Pogledajte video: Estradnjaci koji su postali duhovnjaci

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
  • Zagy154:

    Najpopularnihi po antihrvatstvu

  • Witman:

    Ovaj lik je malo žešći seljober. Al jedino takav i može biti popularan u ovom drustvu.

  • karlodrago:

    RTL i Jugo nastrojeni Špraic pokušavaju SDP-u dići rejting kad nemože Bero. Uzalud vam trud svirači.Šprajcu bi najbolje odgovadalo prijeći u RS-u u Banja Luku ,tu bi bio među svojima,