Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antonia Dora Pleško

Splitska pjevačica: U godinu dana izgubila i strica i tatu i mislila sam da je to moj kraj

Prva večer 60. Festivala zabavne glazbe Split 2020.
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/7
31.03.2023.
u 07:00

Odgovarajući na pitanja svojih pratitelja na Instagramu rekla je kako se nosila s bolnim gubitkom

Splitska pjevačica Antoniju Doru Pleško koje se mnogi sjećaju po nastupu na Supertalentu odgovarala je na pitanja svojih obožavatelja kojih na Instagramu ima više od 22 tisuće i iskreno je odgovarala na sva pitanja koja su joj postavili. Pričala je o velikom gubitku koji je doživjela prije dvije godine kada su joj preminuli stric i otac i na pitanje kako se nosila s tim, odgovorila je: 

- Jako boli i nikad neće prestati. Ja sam nažalost u godinu dana izgubila i strica i tatu i mislila sam da je to moj kraj. Kada sam sve suze isplakala, shvatila sam da su tu uz mene i primijetim da mi se jave kroz nešto baš onda kad mi je težak period (depresivne epizode) ili bitan period (nastupi, snimanja) i iskreno nema mi lipše stvari od toga. Sanjam o tome da ih mogu zagrliti bar na 10 sekundi ili zvrcnuti na mobitel. To je najgori dio. 

Prije dvije godine u studenom je objavila fotografiju sa stricem i prisjetila se koliko su lijepih trenutaka proveli zajedno i koliko joj je značio. 

- Uvijek mi je bilo teško i pomalo glupo pisati o nekim stvarima koje sam zaključala duboko u sebi i koje proživljavam sama sa sobom..dok nisam počela pisati ono o čemu razmišljam u svom notesu..i postalo mi je lakše, koliko-toliko. Moj striko je bio najcool striko u gradu, nije što je moj, al stvarno je. Muzika koju je sluša, umjetnost koju je stvara, baze koje je baca..sve je bilo tako cool. Vjerojatno sam cool na njega haha. Baš eto neki poseban lik..uvijek tu za mene, uvijek tu da me podsjeti kad je kome rođendan da ne ispadne da ne znam, uvijek tu da mi prije svakog nastupa pošalje ogromnu poruku. Uvijek tu za apsolutno sve. Uzeo mi ga je život prebrzo na skroz bezvezan način. Nismo se ni pozdravili jer nije bilo ni u planu, trebao je doći doma. Za 20.ti rođendan mi je poklonio veliku sliku koju mi je naslikao i iza napisao: “lutki mojoj za 20ti rođos, voli te tvoj strikan” .Ta slika je sad u mom dnevnom boravku i uvijek mi je toplo oko srca kad je pogledam. Volim te svim srcem Điđi…i samo da znaš, sve je na svom mjestu.- napisala je i dodala:

- Ovu priču sam podijelila na platformi @spiritus.app kojem je cilj skupiti i vječno sačuvati životne priče naših najdražih. Podijeli i ti svoje priče, a ekipa iz Spiritusa pomoći će da sve priče i uspomene budu predivne, dostojanstvene i najvažnije od svega - očuvane. Veselim se čitati ih.

VIDEO Stavros iz bolnice: 'Nije mi ni do čega uz ovoliku bol, dao bih sto Amerika za jednu stvar'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije