Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

Špiček osim kulinarskih sposobnosti pokazao i znanje prve pomoći!

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/2
31.01.2018.
u 14:19

Otto, Otto… Pa kaj se dogodilo? Nisi pazio? Vidiš kako su ovi noževi oštri… Sad ćemo mi prvu pomoć obaviti, bez brige budite. Nije to velika rana. Sad ćemo je mi sanirati…“, smirivao je Tomislav Špiček zabrinutog natjecatelja Otta koji si je, u trenutku nepažnje, porezao prst dok je čistio cvjetaču.

Jedan krivi potez rukom bio je dovoljan da se Otto, natjecatelj showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' poreže nožem. No, na setu nije bilo mjesta panici jer su mu u pomoć priskočili članovi žirija, koji se s ovakvim situacijama svakodnevno susreću!

„Otto, Otto… Pa kaj se dogodilo? Nisi pazio? Vidiš kako su ovi noževi oštri… Sad ćemo mi prvu pomoć obaviti, bez brige budite. Nije to velika rana. Sad ćemo je mi sanirati…“, smirivao je Tomislav Špiček zabrinutog natjecatelja Otta koji si je, u trenutku nepažnje, porezao prst dok je čistio cvjetaču.

Iskusni chef i član žirija showa u svojoj je dugoj kulinarskoj karijeri vidio brojne „ranjenike“ u kuhinji, ali je i naučio različite trikove kako brzo poviti rane. Svoj naučeni „doktorski“ zanat pokazao je i Ottu te mu u dva-tri poteza pravilno i u trenu zaštitio ozljedu, a Mateja Domitrović je bez ikakve dileme zasukala rukave i pomogla Ottovoj partnerici Nikolini u pripremi jela.

„Daj, uskočit ću vam u pomoć! Ne možeš kuhati i raditi osjetljiv posao samo jednom rukom. Izgubit ćete puno vremena, a ovo je ipak izvanredna situacija…“, kaže Mateja dok prstima čisti opnu sa slanutka.

Treći dan selekcijskog tjedna ujedno je i najteži. Natjecatelje očekuje pravi kulinarski tempo jer moraju pripremiti čak tri jela unutar 60 minuta, a žiri će samo jedan par proglasiti najboljim i dodijeliti mu jedan, ali vrlo važan bod.

Kome će organizacija predstavljati najveći problem, a tko će se najbolje snaći u panici? Odgovore ćemo doznati večeras, u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 21:15 na RTL-u!

3,2,1 kuhaj
1/7

Komentara 1

ZA
Zagy154
14:57 31.01.2018.

usput mu je trebao skinuti i tu bradurinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije