Naslovnica Showbiz TV

Špiček nije zadovoljan jelima: Ovo je katastrofa

Žiri showa "Tri,dva,jedan - kuhaj!" više ne popušta kandidatima i očitali su im bukvicu jer su gotovo svi uništili vrhunsku ribu koju su pripremali
13. rujna 2017. u 23:16 4 komentara 1747 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/3

Počeo je drugi tjedan kuhanja u showu "Tri, dva, jedan – kuhaj!" i žiri više ne može popuštati kandidatima. Mateji Domitrović Sabo, Mati Jankoviću i Tomislavu Špičeku počinje se dizati kosa na glavi od manjka kulinarskih vještina kuhara-amatera koji su u srijedu navečer muku mučili s ribljim menijem.

Tri,dva,jedan - kuhaj! Žiri počeo gubiti živce: Radite parodiju od jela!

U prvom je tjednu popularnog kulinarskog showa cijenjeni žiri natjecateljima dopuštao da čine svakojake početničke greške, uz napomenu da moraju slušati njihove zlatne savjete. No počeo je već drugi tjedan, a Mateja Domitrović Sabo, Mate Janković i Tomislav Špiček izgubili su strpljenje te opet očitali bukvicu kandidatima.

Osim što su neki natjecatelji uništili svježu morsku vrhunsku ribu poput romba i škarpine, neki od njih nisu znali jesu li one slatkovodne ili morske, treći je par nije znao očistiti, a neki su opet zaboravili koristiti gulilicu, što je Tomislava Špičeka dodatno zgrozilo.- Zar nisam dovoljno pokazao u kamere prošli tjedan da se treba koristiti gulilica?, upitao je Špiček, ljutito što mora ponavljati već rečeno.

- Pogledajte, dečki, kako mrkva ružno izgleda. Ovo je katastrofa!, dodao je Špiček, koji je dečkima odlučio dati mršavu dvojku za njihov pijani romb s povrćem i pireom. Mate je pak kazao simpatičnim Slavoncima kako mu ne dopuštaju da im daje dobru ocjenu i okrenuo kuhaču s ocjenom tri, baš kao i Mateja. Isto jelo radili su i vođe tima"Vallis Aurea" Ružica i Drago, koji su, prema riječima žirija, također uništili vrhunsku ribu zbog nejestivog umaka i nezačinjenog romba. Ružica je priznala da nikada nije jela romba te da ne zna kakvog je on okusa, dok Drago nije znao kakva je to vrsta ribe. Iako je njihovo jelo bilo bljutavo, žiri se smilovao i dao im malo bolje ocjene nego Slavoncima.

Ljubav je na selu PREMIJERA VEČERAS Skrivene i nespojive ljubavi u novoj sezoni 'Ljubav je na selu'

Ni vođe tima "Čili papričice",  Morana i Domagoj, nisu se večeras potrudili jer je njihov file lososa na rižotu s jagodama izgledao prepečeno i neuredno. Komentari njihovog jela bili su loši, no ocjene bolje zahvaljujući Domagoju, koji je pomogao Mateji, kolegici suprotnog tima i objasnio joj kako se čisti losos.

Sretnih ruku nisu bile ni Marica i Silvijana, koje su pripremale jelo po imenu "Bodljikava ljubav" komad filea lososa na bijeloj palenti, čime žiri nije bio zadovoljan. Osim što Marica i Silvijana nisu bile sretne kada su čule komentare žirija, Maricu je dodatno razljutio Špiček koji palentu naziva žgancima, što Marica ne može čuti.- Palenta je trebala biti baš takva, a Špiček neka kaže žganci tamo odakle je i došao!, odbrusila je Marica u kamere.

Ako je suditi po komentarima žirija, natjecatelji imaju još puno toga za učiti, a hoće li žiri morat ponavljati i hoće li se bar sutra najesti, ne propustite doznati već sutra u novoj epizodi showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!" u 21:10 sati, na RTL-u!

3,2,1 kuhaj 3,2,1 KUHAJ Rapsodijom okusa pomutili pamet žiriju Srodne duše Najplodonosnija sezona showa 'Ljubav je na selu' – tri para su se zaljubila Ljubav je na selu Već pali i prvi poljupci- farmer Zvonko želi djecu s Nikolinom

VIP izdvaja za Vas

 • dancuo:

  Ovaj pajcek nekaj zna o kulinarstvu kak i štefa iz Dubrave.

 • GMBH:

  da zna kuhati ne bi spiicek vrijeme gubio na rtl bedastoce, ne da se iz showa samo da bi se svaki dan bespaltno prezderavao

 • Avatar Ironman0105
  Ironman0105:

  od ,kud su te seljanke da zgance nazivaju palentom? Dobro da nisu rekle pura ili kacamak...