Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Spektakularna potjere helikopterom na Ipsilonu

Spektakularna potjere helikopterom na Ipsilonu
Foto: Promo
1/6
16.05.2019.
u 11:54

Na mostu Mirna snimljena akcijska scena filma u kojem glume Salma Hayke i Samuel L. Jakson

Nakon Rovinja, filmska ekipa preselila se u unutrašnjost Istre. Most Mirna Istarskog ipsilona odabran je kao lokacija snimanja spektakularne potjere glavnih glumaca Salme Hayke i Samuel L. Jaksona.

Scena akcijske jurnjave završava na mostu Mirna kada se u kadru pojavljuje helikopter koji prelijeće ispod i iznad mosta. Specifičnost lokacije zahtijevala je posebne mjere osiguranja tijekom snimanja. MP Filmska produkcija zahvaljuje se Bina-Istri na pomoći te izuzetno cijeni sve poduzete sigurnosne mjere koje su omogućile da se snimanje odradi prema planu a da se pri tome ispoštuje odvijanje prometa.

Foto: Arena Hospitality Group

'The Hitman's Wife's Bodyguard' nastavak je filma 'Hitman's Bodyguard' koji je osvojio publiku prije dvije godine a u njemu glumi nekoliko najvećih holivudskih zvijezda poput Samuela L. Jacksona, Salme Hayek i Ryana Reynoldsa.

Mirna, most na plutajućim pilotima do 80 m dubine
Most Mirna, dužine gotovo 1.4 km doslovce „pluta“ nad dolinom Mirne čije je tlo vrlo mekano a čak ni najdublje bušotine nisu dosegnule čvrsto tlo. Most počiva na plutajućim pilotima od kojih najduži dopiru i do 80 metara dubine.

Foto: Arena Hospitality Group

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije