Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Gledatelji ljuti: 'Kako je moguće da je Grubnić ponovno u dvoboju?'

Foto: Screenshot Instagram
1/5
22.04.2019.
u 10:59

Sinoć su show 'Ples sa zvijezdama' napustili Damir Kedžo i Helena Janjušević. Nakon plesnog dvoboja, u kojem se četvrti put zaredom našao Marko Grubnić, odlučeno je da dvojac ispada.

Nakon jučerašnjeg ispadanja Damira Kedže i Helene Janjušević iz showa 'Ples sa zvijezdama' ostalo je još samo šest parova u borbi titulu vladara plesnog podija.

Nakon plesnog duela s Markom Grubnićem i Elom Vuković, žiri je odlučio kako kući idu Damir i Helena. Reakcije gledatelja pristižu sa svih strana, budući da se Marko opet našao u dvoboju i nikome nije jasno zašto kada, kako kažu gledatelji na društvenim mrežama, postoje puno lošiji natjecatelji od njega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bio nam je pregušt gledati tim #Hedžo! 😧 #novatv #plessazvijezdama

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Osim toga, sinoć je bio na vrhu ljestvice kao plesač večeri s najboljim ocjenama.

- Jadan Marko, baš mi ga je žao. Kako je moguće da je on ponovno u dvoboju? Mislim da najbolje pleše i ne znam zašto ga ljudi ne vole - stoji u komentaru jednog Grubnićevog obožavatelja, a drugi smatraju kako je ovog puta Sonja trebala biti u dvoboju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovaj puta u svom najelegantnijem izdanju do sada! Slažete se? ✨🙂 #SonjGoGo #plessazvijezdama #NovaTV

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

- Ako je Marko imao sedam bodova od žirija i jedan od publike, to znači da je Sonja koja je imala jedan od žirija morala dobiti najviše glasova od publike da bi imali jednak broj bodova. Nekako sumnjam da je imala više - sumnjiv je jedan gledatelj koji se pita kako je Sonja mogla dobiti najniže ocjene od žirija, a u rezultatima najviše glasova publike od svih.

- Ne volim Marka, ali svaka čast na plesu. Mislim da je uz Slavka najveći potencijal i stvarno mi ga je gušt gledati dok pleše - piše u jednom komentaru.

Modni stilist dobio je ogromnu podršku na društvenim mrežama, a rasprava se nastavila među gledateljima na račun žirija. Naime, smeta ih što žiri odlučuje koga će izbaciti iz emisije.

- Ako već tjerate ljude da glasaju i troše svoje novce onda dopustite da oni odlučuju, a ne žiri. Ipak, ovo je emisija za nas i mislim da bi bilo u redu da mi odaberemo pobjednika - napisala je gledateljica, a kritike su pristizale i na račun promidžbenog programa, koji prema mišljenju gledatelja traje predugo.

Pogledajte koji plesni parovi plešu u ovoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama'.

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
12:44 22.04.2019.

Ja to ne gledam pa se ne moram niti ljutit, hehehe!

Avatar Klint
Klint
11:33 22.04.2019.

Najveće mentalno nasilje je: 1. Janko 2. reklame, zato gledam u snimci pa kad dođe 1. i 2. prevrtim

TH
than
12:42 22.04.2019.

Nisam cijelu noć spavao zbog toga. Što se tiče promidžbenog programa. Zar uistinu neki misle da Grubnić i ostali tamo plešu za kikiriki ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije