Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u bolovima je

Sonja Kovač ozlijedila se na treningu: 'Ne mogu pomaknuti ruku'

Foto: Instagram
28.03.2019.
u 08:35

Influencerica Sonja Kovač muku muči s bolovima nakon što se povrijedila na treningu za show 'Ples sa zvijezdama'

Pripreme za show 'Ples sa zvijezdama' znaju biti itekako naporne, ali i bolne. Uvjerila se u to na svojoj koži i Sonja Kovač nakon što se ozlijedila na treningu. Svojim pratiteljima na Instagramu influencerica se požalila na nezgodu i otkrila što se točno dogodilo. 

– Nažalost, dogodilo se ovo... Vježbajući ukliještio mi se živac na vratu i lopatici tako da trenutačno ne mogu okretati vratom ni podići ruku. Utjecat će jako na moje treninge ovaj tjedan, a držite fige da se nekako probam oporaviti do nedjelje – napisala je Sonja koja je po pomoć odmah odjurila liječniku.

Foto: Instagram Asos

Uz njegovu pomoć, ali i pomoć svog partnera iz showa Gordana Vogleša, ne sumnjamo da će Sonja zablistati u novoj epizodi zabavnog showa već ove nedjelje. 

Pogledajte i tko su ovogodišnji kandidati Plesa sa zvijezdama.

Ključne riječi

Komentara 5

MA
maltez
11:31 28.03.2019.

Influencerica? Kaj širi gripu?

Avatar Untouchable
Untouchable
10:17 28.03.2019.

pa kako bebica? Bas sam zabrinut

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
09:07 28.03.2019.

Jadna !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije