Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okupili se

Sonja Kovač objavila fotke s raskošne proslave zaruka u vili: 'Dobila sam još jedan prsten od zaručnika'

Foto: Privatna arhiva
1/16
28.04.2022.
u 16:06

Proslavu je par organizirao u jednoj vili, a Sonja je pokazala kako su uredili prostor te dio menija.

Influencerica Sonja Kovač (37) na svojem je Instagram profilu pokazala nekoliko fotografija i videa na kojima se vidi dio atmosfere s proslave zaruka s profesionalnim pokerašem Goranom Mandićem.

- Dobila sam još jedan prsten od zaručnika samo je ovaj veći i od mene! -  našalila se uz fotku na kojoj pozira pokraj bazena s velikim balonom u obliku prstena.

- Svi ste se pitali koja je prigoda i što se dešava! Evo malo smo se okupili s prijateljima i sve se polako priprema za proslavu - otkrila je.

Proslavu je par organizirao u jednoj vili, a Sonja je pokazala kako su uredili prostor te dio menija.

Foto: Instagram screenshot
Goste su dočekali i baloni u bijeloj, plavoj i bež boji, a Sonja je za prigodu odjenula hlače i top koji je uskladila s torbicom i cipelama na petu.

- Je li moguće da sam jednom u život ja gotova prije njega i čekam ga? . napisala je pored fotografije na kojoj pozira pored balona.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, par se zaručio u ožujku na Maldivima, kamo su otputovali kako bi proslavili desetu godišnjicu veze. Sonja je sa svojim pratiteljima podijelila sve što se događalo na njihovom odmoru, a među objavama je i videu u kojem ju je Goran zaprosio. Iznenađena Sonja u tom je trenutku pripremala jedan drugi video za društvene mreže. Dok je snimala Goran je kleknuo, zatim se ona okrenula te ostala šokirana. Dodajmo da influencericu prati više od 500.000 ljudi na Instagramu te da je par nedavno uselio u zajednički stan, ali i da su zajedno proputovali mnoga mjesta.

VIDEO Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: 'Napravila sam prve korake u sedam godina!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije