Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila palača

Šok u kraljevskoj obitelji! U dobi od 45 godina suprug lady Gabrielle Windsor pronađen mrtav

Foto: Profimedia
1/14
27.02.2024.
u 20:50

Kingston je pronađen mrtav u nedjelju navečer u Gloucestershireu, a hitne službe su na adresu pozvane nešto nakon 18 sati u nedjelju.

Buckinghamska palača objavila je tužne vijesti. Naime, iznenada je preminuo Thomas Kingston u dobi od 45 godina. Radi se od suprugu lady Gabrielle Windsor i zetu princeze i princa Michaela od Kenta. Kingston je pronađen mrtav u nedjelju navečer u Gloucestershireu, a hitne službe su na adresu pozvane nešto nakon 18 sati u nedjelju.

Lady Gabriella je svojem suprugu odala počast u zajedničkoj izjavi s njegovom obitelji. Opisala ga je kao ‘izuzetnog čovjeka koji je obasjao živote svih koji su ga poznavali‘. 

- S najdubljom tugom objavljujemo smrt našeg voljenog supruga, sina i brata Thomasa Kingstona. Tom je bio izniman čovjek koji je obasjao živote svih koji su ga poznavali. Njegova je smrt bila veliki šok za cijelu obitelj i molimo vas da poštujete našu privatnost dok žalimo za njegovim odlaskom -stoji u izjavi, a očevid će biti obavljen kako bi se utvrdio uzrok smrti, no za sada nema nikakvih sumnjivih okolnosti, piše Daily mail.

Glasnogovornik Buckinghamske palače je rekao da su kralj i kraljica obaviješteni o Thomasovoj smrti te se pridružuju princezi i princu Michaelu od Kenta i svima onima koji su poznavali Kingstona.

- Njihova veličanstva posebno šalju svoje najiskrenije misli i molitve Gabrielli i cijeloj obitelji Kingston - stoji u priopćenju Buckinghamske palače.

Podsjetimo, kralj Charles trenutno je sve svoje obaveze stavio u mirovanje kako bis e posvetio liječenju raka, a umjesto njega obavljaju ih drugi članovi obitelji.

VIDEO Baby Lasagna odgovorio Lovrenu

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije