Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POTRESA

Snježana Mehun:'Sanjala sam da umirem na prekrasnoj rajskoj plaži'

Snježana Mehun i Franz Schillinger
Foto: Instagram
1/4
23.03.2020.
u 21:47

- Pokušajmo stvoritu neku novu rutinu u ovoj situaciji, vježbati ujutro, baviti se sa sobom, gledati u sunce makar s prozora 20 minuta, slušati dobru glazbu, zaplesati sami sa sobom, čitati knjigu - napisala je Mehun

Poduzetnica Snježana Mehun otputovala je u Beč kako bi bila uz dečka Franza Schillingera, a danas je na Facebooku uputila pruku podrške nakon razornog potresa u Zagrebu.

- Došla sam u Beč da budem sa svojom ljubavi jer on nije mogao doći k meni zbog situacije sa koronom, a samo smo htjeli biti zajedno! I onda jučer ovo sa Zagrebom suosjećam kao da sam sa svima vama bila tamo, i povrh svega sada pak ne mogu natrag u Hrvatsku k svojima! Eto niti ja noćas baš nisam spavala, imala sam napad panike i gušenja, sanjala sam da umirem na prekrasnoj rajskoj plaži, jer me poklapa val kojeg se ne mogu osloboditi! Simbolično jel da - napisala je Mehun, kojoj je obitelj ostala u Zagrebu.

- Jučer kada mi je sin poslao snimku kuće, sto reći to je moj dom, nije lako no nije strašno hvala Bogu popravit će se, nećemo kukati! Moj sin, moja obitelj, skoro svi moji prijatelji, moja druga obitelj jučer su povrh svega prošli pakao s potresom moje srce i moje molitve su uz Vas.

Snježana Mehun i Franz Schillinger
1/8

Pokušajmo stvoritu neku novu rutinu u ovoj situaciji, vježbati ujutro, baviti se sa sobom, gledati u sunce makar s prozora 20 minuta, slušati dobru glazbu, zaplesati sami sa sobom, čitati knjigu! Ovo pišem jer i samu sebe natjeravam da to radim, baš se gonim! Jer danas je novi dan, sunčan i blagoslovljen, dan nam kao nova snaga! Jesam li rekla nešto novo i pametno? Vjerojatno nisam ali se nadam da sam barem malo pomogla dijeleći svoje emocije sa Vama i moje načine da izdržimo sve ovo - dodala je Mehun. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar R & I
R & I
02:18 24.03.2020.

Snježana Mehun, nevažna si u našim životima. Snježana Mehun, kada brod tone, pacovi prvi bjeze. #ostanitamo

MA
Majkomoja
06:29 24.03.2020.

A na što je to spao večernjak. Smeće

RO
roland
05:18 24.03.2020.

Je, onda se takva Mehunka vrati doma, zaražena, organizira coronaparty, proširi virus, a onda zauzme bolnički apartman i postane privatna pacijentica u javnoj bolnici. Pri tome zarazi šefa odjela, dvije medicinske sestre. Nakon toga kažu - javnozdravstveni sustav je ue u kolapsu. Sjećam se kad su uzimali novac za domovnice, sjećam se kad se uzimao novac za braniteljske mirovine, sad će početi nuditi novac i da se ne poštuje odluka o napuštanju mjesta prebivališta. Zamisli, ona je išla kod svoje ljubavi u Beč, u udarnoj fazi pandemije COVID-19??? Po povratku bih je smjestio u izolaciju u Ježevo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije