Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Bahra i Valter progovorili o vezi nakon emisije, romantično putovanje je bilo okidač

Foto: RTL
1/5
23.03.2020.
u 09:40

Bahra zahirović i Valter krastić komentirali su svoj odnos nakon showa i otkrili ima li izmežu njih nešto više od prijateljstva.

Mnogima omiljeni par sezone, Bahra Zahirović i Valter Krastić ostali su bliski i nakon snimanja showa 'Ljubav je na selu', no Valter kaže da je još prerano reći hoće li se to razviti u nešto više.

''Baš smo se sinoć čuli! S Bahrom mi je uvijek ugodno razgovarati, pozitivna je. Ne znam još hoće li se iz ovog lijepog prijateljstva nešto razviti, malo je prerano govoriti, vrijeme će pokazati svoje. Ali u kontaktu smo'' kazao je farmer ta RTL. S njime se složila i Bahra, koja je rekla im je puno pomoglo romantično putovanje, te da ga je uspjela opustiti.

1/10

''Zapravo nam je pomoglo romantično putovanje. Ono je bilo okidač jer smo se mogli bolje upoznati. Malo sam uspjela Valtera otvoriti da bolje komunicira i da se više družimo. Puno smo razgovarali, a ja sam svojim pristupom prema njemu pokušala ostvariti da se on opusti. Priznao mi je da je u prošlosti imao neka negativna iskustva što se tiče žena, opekao se nekoliko puta i zato se ponekad malo drži na distanci'' tvrdi Bahra i dodaje de će uvijek ostati dobri prijatelji ako i ne dođe do nekih većih iskrica. 

 

 

 

 

Komentara 1

Avatar Danco2
Danco2
11:01 23.03.2020.

Valter je đentrlment

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije