Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmaraju u firenzi

Snježana Mehun progovorila o vjenčanju i otkrila sve detalje: 'Franz želi Thompsona'

Foto: reuters
1/8
18.03.2021.
u 19:30

Kazala je kako se već neko vrijeme osjeća i kao Bečanka, ali neće se službeno preseliti tamo jer, kako kaže, nikad se neće dogoditi da ne bude službeno i Zagrepčanka.

Zagrebačka poduzetnica Snježana Mehun (50) početkom je veljače otkrila kako će po treći put uploviti u bračnu luku sa zaručnikom Franzom Schillingerom, a nakon romantičnog putovanja na Maldivima, odmaraju se u Firenzi. 

Planovi za vjenčanje, iako se ne zna točan datum, su već u punom jeku. 

"Možete očekivati da bude originalno. Bilo bi glupo da ne bude jer cijeli život radim evente i da bude naravno nešto povezano i s brodovima, eto, mali detalj sam vam otkrila", kazala je poduzetnica za In Magazin. 

Što se tiče glazbe na vjenčanju, otkrila je da se ona i zaručnik tu razilaze u željama. "Ja obožavam Conchitu, ali Franz želi Thompsona. Tako da ćemo morati naći kompromis", kazala je sretna Snježana. U Firenzi je pronašla i materijal za svoju vjenčanicu. 

"Mislim da sam našla nešto za vjenčanicu! Sve ćemo staviti, sve! Kad je treći put, kad je bal, nek' je maskenbal! Sve boje i šljokice, i čipku, i krunu! I perje!", zaključuje. 

Kazala je kako se već neko vrijeme osjeća i kao Bečanka, ali neće se službeno preseliti tamo jer, kako kaže, nikad se neće dogoditi da ne bude službeno i Zagrepčanka.

"Moja obitelj je u Zagrebu, moj sin je u Zagrebu, moj posao je u Zagrebu, a i Franz ima posao u Hrvatskoj", kazala je. 

VIDEO>> Nika Turković: “Zahvaljujući svom psiću Blu, preživjela prošlu godinu bolje nego što sam mislila.”

Ključne riječi

Komentara 6

PE
PetiElement
20:02 18.03.2021.

Čudo da se i ona nije kandidirala za gradonačelnicu Zagreba 😂

LA
lamborgini
20:43 18.03.2021.

Franz je cuo za Thompsona ko i moja pok.baba to je tvoja zelja .

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
20:47 18.03.2021.

Najbolje da organiziraju duet Conchite i Thompsona. To bi mogao biti i zacetak dugotrajnije glazbene suradnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije