Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNI OČEVI

Slavni glumac emotivnom objavom proslavio 17. godišnjicu veze sa suprugom: 'Ti si najbolji'

Neil Patrick Harris
Foto: Twitter Screenshot/Youtube
1/6
03.04.2021.
u 12:15

"Ja tebe volim više - eto, rekao sam", ubrzo je odgovorio David, a njegov komentar dobio je gotovo 2500 lajkova.  Par je u rujnu proslavio šest godina braka i imaju dvoje djece, desetogodišnje blizance Harper i Gideona.

Neil Patrick Harris na Instagramu je objavio fotografiju sa suprugom Davidom Burtkom povodom 17. godišnjice njihovog prvog spoja. 

- Sretna ti godišnjica, Davide. Ti si moj glavni prioritet, moja stalna inspiracija i moj najbolji prijatelj. Izaći na spoj s tobom prije 17 godina? Najbolja odluka ikad. Hvala na ljubavi, smijehu i životu. Ti si najbolji", napiso je glumac najpoznatiji po ulogama Doogieja u seriji "Doogie Howser" te Barneya Stinsona u "Kako sam upoznao vašu majku".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Ja tebe volim više - eto, rekao sam", ubrzo je odgovorio David, a njegov komentar dobio je gotovo 2500 lajkova. 

Par je u rujnu proslavio šest godina braka i imaju dvoje djece, desetogodišnje blizance Harper i Gideona.
Slavnom glumcu i njegovu suprugu djecu je rodila surogat majka, a prije njihova rođenja par je bio veoma uzbuđen. Patrick je na Twitteru napisao kako se nada da će mediji poštovati njihovu privatnost i imati obzira ka  je riječ o djeci jer imaju pune ruke posla. 

O njegovu dugogodišnjem partneru Burtkeu se ne zna mnogo osim da je gostovao u jednoj od epizoda popularne serije "Kako sam upoznao vašu majku". Tada su se i pojavile glasine da je ulogu dobio zahvaljujući vezi s nekim od glavnih glumaca, a kako se ubrzo ispostavilo, u pitanju je bio Patrick, koji je ubrzo nakon toga javno otkrio da preferira muškarce. 

- Javnost je uvijek bila divna prema meni. Do 2006. mogao sam živjeti poprilično normalnim životom. Naknadno su se, pak, pojavile spekulacije o mom privatnom životu. Stoga sam, umjesto ignoriranja onih koji svoja mišljenja objavljuju a da nikad sa mnom ne kontaktiraju, sretan što mogu odbaciti bilo kakav trač i izjaviti da sam ponosan jer živim s dečkom kojeg volim i imam prekrasne klince - iskren je bio Harris. 

Natali Dizdar: Nedostaje mi sloboda i spontanost života 

 

Komentara 3

MA
Markovinac
13:56 03.04.2021.

Nevjerojatno ja kas se pocesem po dupetu 5 minuta ruke perem a ovi kreteni to ljube.Neznam kakav apetit moras imati da to radis.Povraca mi se dok pisem

ST
stric1
13:12 03.04.2021.

...bljak ⛔

Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
07:58 04.04.2021.

U Hrvatskoj je brak zajednica muškarca i žene. Zašto večernji krši Ustav? Postoji životno partnerstvo pa su mogli taj pojam iskoristiti. Ali ne, mora se silom govori brak. Zašto? U ostalome se slažem s već napisanim komentarima. Sretan Uskrs

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije