Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Snježana Mehun na Marulićevom trgu predstavila novu kolekciju Duchess fashion

18.06.2021.
u 13:10

Brojne poznate osobe “ambasadorice brenda“ kako i priliči u čast događaju bile su u haljinama koje su se prošetale pistom

Zlatna linija zalaska sunca bila je prava uvertira za još jedan Duchess fashion show, ovaj put na posebno atraktivnoj lokaciji, do sada nikada  korištenoj za evente Marulićevom trgu, ispred kultne arhitektonske ljepotice slavne Lenucijeve potkove, Državnog arhiva u prirodnom amfiteatralnom okruženju kao stvorenom za pistu.

" Pokazali smo novu kolekciju SS 21 u kojoj su prevladavale jake nijanse zelene, narančaste, plave i ljubičaste boje. Fokus je bio na oslobađanju ženskog tijela i na udobnost pri nošenju svih naših komada, te naglašenom ženskom struku kojeg smo istaknuli krojevima haljina. Fokus nam je i ovaj put bio na kvaliteti materijala koja je jako bitna za sam izgled svih odjevnih kombinacija.  Od materijal mogli ste primijetiti svilu, pamuk, viskozu i dr. Sve odjevne kombinacije upotpunili smo i nakitom zlatne boje, biserima, metalnim remenima koji su dodatno naglasili struk i pletenim torbama koje su se savršeno uklopile u cijelu ljetnu modu priču.” Izjavili su za Duchess Snježana i Tin.

 Brojne poznate osobe “ambasadorice brenda“ kako i priliči u čast događaju bile su u haljinama koje su se prošetale pistom, preksrana Splićanka pjevačica Mia Franić, Ivana Banfić, Ecija Ivušić, Uršula Tolj, Antea Kodžoman, Tončica Čeljuska koja je pokazala novu liniju u društvu Renate Gubić predsjednica”Zaklada za djecu Hrvatske”, Vanja Horvat i dr. Atraktivno modno osvježenje je bila Nikolina Pišek koja se nakon dugo vremena pojavila na nekom eventu u Zagrebu, blistale bivše missice Ivana Delač, Nina Gudeljević Slamić, vlasnik licence Miss Universe Vladimir Kraljević sa suprugom, modni kroničar zločesti dečko “društvene kronike” Neven Ciganović modni dizajneri Zoran Aragović , Martina Felja i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin . Glazbenici Sandi Cenov sa suprugom u rock izdanju, Renman Renato Đosić sa suprugom Ivankom i sinčićem,Kim Verson, urednik Hrt glazbenog programa Željen Klašterka sa partnericom, koje su došel pogledati neke modele za sebe. Josipa Pavičić također je plijenila pažnju prisutnih u zlatnoj izazovnoj haljini također brenda Duchess u društvu novog dečka doktora Marka Kisića s kojim je cijelu večer razmjenjivala nježnosti. Poglede brojnih uzvanika plijenila je i Borna Kotromanić koja se pojavila u prozirnoj bluzi i šosu iz nove kolekcije koju je iznijela kao prava Parižanka bez grudnjaka.
Franz Schillinger proveo je večer u društvu poslovnih partnera i prijatelje iz Austrije te austrijskog ambasadora Njegova Ekselencije Dr. Josef Markus WUKETICH  na kraju je izazvao  je ganuće kod prisutnih poklonivši na kraju veliki buket Snježani koja je blistala u haljini brenda koji su detaljno iskopirali službeni stilista dizajner Slovačke Predsjednice Zuzana Čaputova.

“Ostali smo iznenađeni kada smo ugledali službenu fotografiju posjeta Hrvatskog Predsjednika Zorana Milanovića u društvu Slovačke Predsjednice  Čaputove u identičnoj haljini iz naše nove kolekcije  dan prije revije koja je konstrukcijski prilagođena Predsjednici i detaljno iskopirana ali drago nam je da nas čak i jedna predsjednica kopira što znači da smo stvarno uspjeli kada Vas čak i na tako visokim pozicijama besramno kopiraju. Mogli su nas kontaktirati te bi im poslali original, no ne ljutimo se te ćemo Predsjednici poslati nekoliko naših originala za poklon Vodili su računa o detaljima te je Protokol očito bio upozoren o boji haljine te je Milanović imao kravatu iste boje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije