Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na odmoru

Maja Šuput objavila fotku u badiću, nema ni trunke šminke ni photoshopa

Foto: Instagram
1/12
18.06.2021.
u 11:23

Komentari su bili sjajni, no pjevačica se na njih ionako nikada ne obazire. Bez obzira hvale li ju pratitelji ili imaju zamjerke

Pjevačica Maja Šuput (41) često je na meti kritika zbog objavljivanja fotografija koje su prilično promijenjene u photoshopu. Uglavnom to za nju radi njezin najbolji prijatelj Marko Grubnić. Ipak, na ovogodišnjem odmoru koji provodi na moru, Maja je odlučila objaviti fotografiju bez ijednog filtera ili photoshopa. Na njoj pozira u kupaćem kostimu sa sinčićem Bloomom u naručju.

Foto: Hrvatski hrvački savez
Komentari su bili sjajni, no pjevačica se na njih ionako nikada ne obazire. Bez obzira hvale li ju pratitelji ili imaju zamjerke.
Nedavno je na Instagramu podijelila fotografiju malenog Blooma s plaže. U opis je napisala zanimljivo pitanje. "Curke, je l' netko za kupanac?, napisala je, a komentari njezinih pratitelja puni su oduševljenja njegovom slatkoćom i razgovora o tome kome maleni više sliči.

Inače, Šuput provodi odmor u Poreču sa sinom i suprugom Nenadom te stalno objavljuje fotografije na društvenim mrežama, pa smo tako mogli i saznati i kako je maleni putovao i brodom. Podsjetimo i da je Šuput malenog Blooma rodila prije samo tri mjeseca te je već vratila svoju liniju. Također, pjevačica se vratila i poslovnim obavezama, a maleni je već postao prava zvijezda društvenih mreža.

Provaljeno u zagrebački stan Severine Kojić

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zagabria5
11:37 18.06.2021.

Ma nek im je sa srećom. Ok je vrckava Maja, borac koji ne šteti nikome

JV
Jugo Večernjak
11:35 18.06.2021.

Ha haaaaa!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije