Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SVE O VIKTORU'

Franka Batelić jednom rečenicom otkrila kako joj ide majčinstvo: 'Da mi je sad jedan takav dan'

Franka Batelić
Foto: Instagram
1/7
25.05.2020.
u 21:30

Uz fotografiju su i hashtagovi neispavana, majčinstvo i sve o Viktoru, čime je još jednom pokazala koliko joj vremena oduzima briga oko Viktora

Pjevačica Franka Batelić na Instagramu je objavila fotografiju iz vremena prije majčinstva. Ponosna majka malog Viktora pokraj fotografije na kojoj je nasmijana napisala je "Fotka iz vremena kad sam mislila da sam umorna od puta i snimanja... Da mi je sada jedan dan takvog umora".

Uz fotografiju su i hashtagovi neispavana, majčinstvo i sve o Viktoru, čime je još jednom pokazala koliko joj vremena oduzima briga oko Viktora. 

U komentarima su se javile i Sementa Rajhard koja je nedavno rodila, te Anita Dujić i Ivana Plechinger. Sve su se složile kako nioje lako biti majka. 

Foto: Instagram screenshot

Franka je s Viktorom vrijeme u izolaciji provodila u obiteljskoj kući u Rapcu, a njen suprug vedran Ćorluka bio je u Moskvi, gdje igra za Lokomotivu.

Franka Batelić
1/8

Supružnici  bi se uskoro trebali useliti u luksuznu vilu koja se gradi iznad jednog zagrebačkog trga. Nogometaš je kupio zemljište gdje je u tijeku izgradnja vile koja prema procjenama stručnjaka ne može koštati ispod 15 milijuna kuna, a s obzirom na to da mu u lipnju ove godine ističe ugovor s moskovskom Lokomotivom, čini se da će Čarli baciti sidro u Zagrebu.

inače, Franka je danas na Instagramu najavila i kako se vraća pjevanju, a u pripremi ima dvije pjesme. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mica1111
22:40 25.05.2020.

Eto,nek ima četvero ko ja,pa ću je pitat..:)

Avatar Svarog
Svarog
22:20 25.05.2020.

Dajte ne dosađujte nam s majčinstvom bilo koje žene, po čemu je Franka važnija od bilo koje žene majke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije