Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRERAČUNALA SE

Smisao za posao nije naslijedila od tate: Problemi za kći Bernija Ecclestonea

petra i tamara ecllestone
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/7
12.01.2017.
u 14:18

Petra je računala da će se torbice napravljene od kože aligatora i pitona prodavati kao lude, no očito da je jako pogriješila.

Čini se da poslovica kako jabuka ne pada daleko od stabla ne vrijedi u slučaju obitelji Ecclestone, barem kada je u pitanju Petra, kći milijardera Bernija Ecclestonea.

On je pak bio u pravu kada joj je rekao da je luda nakon što mu je prije nekoliko godina dala na znanje da pokreće modnu liniju koju je nazvala Stark, piše Daily Mail.

Pet godina kasnije poslovni pothvat Petre Stunt u potpunom je rasulu, a njezina tvrtka dužna je 4,2 milijuna funti. Tvrtka je pokrenuta u rujnu 2011. godine, samo mjesec dana nakon što se udala za poduzetnika Jamesa Stunta.

Petra je računala da će se torbice napravljene od kože aligatora i pitona prodavati kao lude, no očito je jako pogriješila. Cijena torbica bila je od 400 do 3000 funti.

>> Tamara Ecclestone otkrila koliko soba doista koristi od 57 koliko ih ima u luksuznom domu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije