Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vila od 70 milijuna funti

Tamara Ecclestone otkrila koliko soba doista koristi od 57 koliko ih ima u luksuznom domu

Tamara Ecclestone
Foto: Instagram
1/6
30.10.2016.
u 14:05

Kći Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić kaže da u svojoj kuglani i na bazenu nije bila već dugo vremena, druži se samo sa sestrom i tjelohranitelji je prate u stopu

Tamara Ecclestone jedna je od najbogatijih žena u Velikoj Britaniji i u intervjuu koji je dala Louise Gannon priča o tome zašto se odrekla svojih skupocjenih haljina i da li se uzrujala kada je bila oteta 
punica njenog tate Bernieja Ecclestonea.  - Prodala sam dio svojih dizajnerskih haljina jer ih više ne nosim i novac sam dala u dobrotvorne svrhe. Sada sam mama i ne idem više na tulume,ne nosim štikle i u krevetu sam već u deset sati.  - kaže Tamara i dodaje kako sada uglavnom nosi tajice i tenisice jer joj kao mami male Sophie u tome najlakše provesti dan.

Ipak skupih torbica se nije odrekla i ima zavidnu kolekciju Birkin toribica vrijednu 300 tisuća funti. Tamara i njen suprug Jay Rutland i kći Sophie, koju od milja zovu Fifi žive u luksuznoj kući u Londonu vrijednoj 70 milijuna funti. Kuća ima 57 prostorija, a Tamara kaže da ih koristi samo četiri svaki dan. - U nekim prostorijama poput kuglane i bazena nisam bila već dugo vremena. Koristim zapravo samo četiri sobe, ali volim što nam je kuća prostrana jer se naši gosti onda osjećaju ugodno - veli bogatašica. Osvrnula se i na kritike zašto još uvijek doji svoju dvije i pol godine staru kćer.

- To je najbolje što mogu dati svom djetetu i ne planiram odustati od toga. Ne znam zašto ljudima to smeta - kaže. Otkrila je i kako nema dadilju jer ne može podnijeti razdvojenost od kćeri, a najviše se druži sa sestrom Petrom koja ima troje djece. - S Petrom se vidim svaki dan, naša djeca se igraju u parku ali ne družimo se s drugim mamama jer njihova djeca u park ionako dolaze s dadiljama. Petra je poput mene opsjednuta svojom djecom - otkriva Tamara i dodaje kako njena  kći spava s njom i suprugom u krevetu. Nije se uzrujala kada je ovog ljeta oteta punica njenog tate Bernieja, kaže da joj je to samo dalo do znanja da mora paziti na sigurnost svog djeteta.

- Tjelohranitelji nas prate u stopu, s nama idu i kad sa Sophie odlazim u park. Sigurnost mog djeteta mi je najvažnija - kaže.  Kada joj se tata prije četiri godine vjenčao s 38-godišnjom Fabianom Flosi ona i sestra Petra odbile su doći na vjenčanje.  Nadale su se, kaže, da će se njihovi roditelji Bernie i Slavica Radić ipak pomiriti.- Upoznale smo se poslije vjenčanja na tatinom rođendanu, prihvatila sam tu činjenicu da su u braku, ali nemamo takav odnos da bi išle zajedno u šoping. Kaže da je svjesna da ima sreću što je bogata, ali i dodaje kako vam nikakav novac ne može zaliječiti slomljeno srce, mislećisigurno pri tom na niz loših veza u kojima je bila.

 

 

Water babies

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

 

Family 💗

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

 

📸 @jayrutland

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije