Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugo lice Mehmeta A

Smireni Boran u privatnom životu obožava boks i brze motore

'sila2'
''
28.03.2013.
u 08:00

Zvijezda turske serije "Sila" od napornog snimanja odmara se u ringu ili u vožnji motorom, što mu, kaže, pročišćava misli

Svi oni koji misle da glumac Mehmet Akif Alakurt nalikuje na Boran-agu kojeg igra u seriji \"Sila\" nisu u pravu. I dok je u sapunici plah, miran i ozbiljan, u stvarnom životu Mehmet uživa u adrenalinu. Njegov su hobi brzi motori i borilačke vještine. Na svojoj Facebook stranici nedavno je objavio fotografiju iz ringa, otkrivajući svojim obožavateljima odakle mu skladno, atletsko tijelo. Popularni glumac već se godinama amaterski bavi MMA vještinama u kavezu. A kada ne trenira, Mehmet koji se trenutačno priprema za ulogu u povijesnoj seriji \"Fatih Sultan\" o životu Mehmeta Osvajača, uživa u vožnji motora.

– Jako volim i motocikle i automobile. Uživam u vožnji. To mi čisti misli. Motoristi imaju izreku. Ako se njome vodite dok vozite motor, to više nije jako opasno. A ona glasi: Ne zaboravi da si nevidljiv. Ja se vodim tim načelom dok vozim motor. Zato samo uživam. Kad voziš motor, ne smiješ očekivati da će te itko primijetiti. Postupat ćeš kao da si nevidljiv i, u skladu s tim, biti oprezan – izjavio je Mehmet u intervjuu za InMagazin.

Osim tih hobija, kaže, drugih nema.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije