Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neshvaćena

Sluškinja Branka Mutti opet je prva na farmerskoj listi za odstrel

FARMA
Nova TV
03.05.2010.
u 14:59

Neomiljena među svojim sustanarima, Branka Marić Mutti ponovno je na Farmi proživjela mračan dan. Naime, farmeri ne odustaju od ideje da je se riješe pa je ponovno bila i na meti svadljive Sabine.

Neomiljena među svojim sustanarima, Branka Marić Mutti ponovno je na Farmi proživjela mračan dan. Naime, stanari seoskog naselja ne odustaju od ideje da je se riješe pa je Branka, osim što je zajedno s Ivom Amulićem smještena u kućicu za sluge, ponovno bila i na meti svadljive Sabine Čedić.

– Ja sam joj htjela maknuti smiješak s lica i uspjela sam! – Sabinin je komentar nakon uvreda izrečenih dvostruko starijoj Branki. Kasnije su stigle i isprike, ali uznemireni duhovi nisu se smirili. Očekuje se buran tjedan!

Ključne riječi

Komentara 2

DO
doktorica
15:21 03.05.2010.

Zgubidanke&zgubidani

SI
sikert
07:34 04.05.2010.

Sabinin stari je dovoljno bogat da mu ni unuci ne bi morali raditi a kći mu se producira na TV u golim vijestima i na farmi pokazujući svoj stupanj inteligencije koji je, da ga mjere, sigurno blizu apsolutne nule(-273,16) jer ne poštuje Mutti koja kuha za njih sve i Amulića koji je radnik a ona samo trača i besposličari sa one tri lajače koje ne znaju ni konac u iglu uditi a mislim da nisu sposobne same sebi ni dobar ručak spremiti.Pogledajte samo u kakvoj jakni jedna od njih hoda kao da je u cirkusu, crvena, svjetlucava, cipele sa visokim petama u blatu, što dovoljno govorio njihovom mentalnom sklopu.Toliko su se te balavice izblamirale da ih ljudi sve više preziru jer neznaju prave vrijednosti u životu i cijeniti nečiji rad.Činjenica je da ne nisu nikakve radnice, željne su samo slave i pojavljivanja na TV-u a glava prazna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije