Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Sluškinja Branka Mutti opet je prva na farmerskoj listi za odstrel

Neomiljena među svojim sustanarima, Branka Marić Mutti ponovno je na Farmi proživjela mračan dan. Naime, farmeri ne odustaju od ideje da je se riješe pa je ponovno bila i na meti svadljive Sabine.
03. svibnja 2010. u 14:59 2 komentara 1943 prikaza
FARMA
Foto: Nova TV

Neomiljena među svojim sustanarima, Branka Marić Mutti ponovno je na Farmi proživjela mračan dan. Naime, stanari seoskog naselja ne odustaju od ideje da je se riješe pa je Branka, osim što je zajedno s Ivom Amulićem smještena u kućicu za sluge, ponovno bila i na meti svadljive Sabine Čedić.

– Ja sam joj htjela maknuti smiješak s lica i uspjela sam! – Sabinin je komentar nakon uvreda izrečenih dvostruko starijoj Branki. Kasnije su stigle i isprike, ali uznemireni duhovi nisu se smirili. Očekuje se buran tjedan!

Maja, Ana Maria, Andrijana, Josipa, Petra, Ema, Nikolina i Tihana: Itekako možemo biti korisne hrvatskom zdravstvenim sustavu u pandemiji COVID-19! Ako je staž obavezan, zašto ga ne omoguće, a ako je to nemoguće, neka ga ukinu
PRIPRAVNICI U NEIZVJESNOSTI
Zovete umirovljenike, a mi čekamo na posao i po nekoliko godina?!
Psorijaza
SVJETSKI DAN PSORIJAZE
Srušimo stereotipe zajedno: Međunarodni glas za bolji život
  • doktorica:

    Zgubidanke&zgubidani

  • sikert:

    Sabinin stari je dovoljno bogat da mu ni unuci ne bi morali raditi a kći mu se producira na TV u golim vijestima i na farmi pokazujući svoj stupanj inteligencije koji je, da ga mjere, sigurno blizu apsolutne nule(-273,16) jer ... prikaži još! ne poštuje Mutti koja kuha za njih sve i Amulića koji je radnik a ona samo trača i besposličari sa one tri lajače koje ne znaju ni konac u iglu uditi a mislim da nisu sposobne same sebi ni dobar ručak spremiti.Pogledajte samo u kakvoj jakni jedna od njih hoda kao da je u cirkusu, crvena, svjetlucava, cipele sa visokim petama u blatu, što dovoljno govorio njihovom mentalnom sklopu.Toliko su se te balavice izblamirale da ih ljudi sve više preziru jer neznaju prave vrijednosti u životu i cijeniti nečiji rad.Činjenica je da ne nisu nikakve radnice, željne su samo slave i pojavljivanja na TV-u a glava prazna.