Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
party i iza ograde

Slušali Pepperse za badava pa zatrpali nasip smećem

red hot, smeće (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/15
30.08.2012.
u 10:02

Na koncertu Red Hot Chili Peppersa na Hipodromu u Zagrebu okupilo se oko trideset tisuća obožavatelja, no nemali broj fanova okupirao je i obližnji nasip

Prazne flaše, plastične čaše, limenke, ostaci hrane i mnogo plastičnih vrećica dočekalo je u četvrtak ujutro radnike Čistoće. Na koncertu Red Hot Chili Peppersa na Hipodromu u Zagrebu okupilo se oko trideset tisuća obožavatelja, no nemali broj fanova okupirao je i obližnji nasip. Stanovnici Novog Zagreba mogli su gotovo iz vlastitih domova slušati kalifornijski bend. Dovoljno je bilo otvoriti prozore...

– Bili smo na nasipu, ali kao da sam bio na koncertu. Ulaznice su nam bile preskupe, ali i ovako smo se dobro zabavili. Sve se super čulo – rekao nam je 32-godišnji Aleksandar koji je s prijateljima u jeftinijoj varijanti slušao koncert Pepersa. 

>>Peppersi rutinski protutnjali zagrebačkim Hipodromom

Komentara 20

Avatar Proleter
Proleter
10:45 30.08.2012.

Nismo došli slušat muziku nego skupljat flaše. Skupljao bih je svo smeće da se za to dobija naknada kao za flaše.

MI
mica1111
11:36 30.08.2012.

...pa se lijepo očisti i sve u redu...da su ljudi imali kamo baciti bacili bi...

JA
jako77
10:27 30.08.2012.

... naravno! a zašto ih niste zabadava pustili unutra, pa ne bi bilo smeća na nasipu! a uostalom, tko ih je tjerao da sviraju na hipodromu! mogli su svirati u Babinoj gredi. i nasip bi bio čist!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije