Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprepoznatljiva je

Slovila je za jednu od najljepših žena na svijetu, ali fotke bez šminke potpuno su razbile tu iluziju

Foto: Profimedia
1/6
02.01.2021.
u 09:00

Prati ju 6.4 milijuna ljudi, te mnogi smatraju da je ona jedna od najljepših žena u svijetu mode. Podrijetlom iz Švedske, zbog posla trenutačno živi u Los Angelesu, gdje se često pojavljuje u javnosti u nesređenom izdanju, pogotovo kada vježba - penjući se po brdima iznad grada.

Manekenka Elsa Hosk inspiracija je mnogim ženama i jedna od najpraćenijih mankenki na Instagramu. Prati ju 6.4 milijuna ljudi, te mnogi smatraju da je ona jedna od najljepših žena u svijetu mode.

Podrijetlom iz Švedske, zbog posla trenutačno živi u Los Angelesu, gdje se često pojavljuje u javnosti u nesređenom izdanju, pogotovo kada vježba - penjući se po brdima iznad grada. 
Zbog toga je neumorno prate papparazzi koji su ovi put otkrili da manekenka baš ne izgleda onako kao na fotografijama na Instagramu. 

Foto: Instagram screenshot

Naime, Hosk je šetala brdima u tajicama i širokoj sivoj majici, te je na bradi nosila zaštitnu masku. Ipak, mnogi su prvo primijetili njezino lice koje bez šminke ni je ni blizu nalik onome koje pokazuje na društvenim mrežama

Elsa je nedavno objavila da čeka bebu s partnerom Tomom, te je to potvrdila razgoličenom fotografijom na kojoj se vidi njezin trudnički trbuščić.

 Priznala je, isto tako, i da se neko vrijeme borila s ovisnosti o alkoholu. 
"Prije točno deset godina bila sam potpuno izgubljena, nisam imala previše posla te sam se odlučila preseliti u New York, koji je bio prevelik zagrljaj, zbog čega sam se dodatno izgubila. Trebalo mi je duže vrijeme da shvatim da je problem u meni.

Očistila sam se od poroka, otrijeznila i naučila da sam alkoholičar te da tu postoji čitav svijet u kojem ljudi žive trijezni. Upoznala sam nevjerojatne ljude i prijatelje te se polako ponovno pronašla. Poslije je došlo nešto što nisam mogla ni zamisliti i na čemu ću biti vječno zahvalna. Ako se u ovom trenutku mučite i osjećate izgubljeno zbog bilo kojeg razloga, sve je u redu. Nadam se da ćete pronaći snagu da krenete dalje i pronađete sreću" kazala je.  

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Roy Bean
Roy Bean
09:57 03.01.2021.

Jako bitna vijest. Naprocjenjivo. Čestitke uredniku.

AN
Anezka
06:17 03.01.2021.

Dobro jutro, 99% tih koji se naslikavaju po društvenim mrežama, prođu detaljnu obradu šminkom + photoshopom 😂😂

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
09:57 02.01.2021.

Kad opadne žbuka vide se samo goli zidovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije