Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
željko i ružica bebek

Slove kao jedan od najskladnijih parova na estradi, a među njima su 34 godine razlike

Željko i Ružica Bebek
Foto: Facebook
1/13
30.03.2023.
u 09:10

Svoju 21. godišnjicu braka glazbenik Željko i Ružica Bebek proslavit će početkom travnja, a nedavno je Željko objavio i pjesmu ''Meni najljepša'' koju je posvetio svojoj supruzi.

Glazbenik Željko Bebek svoju Ružicu upoznao je kada je imao 52 godine, a ona samo 18. Njih dvoje danas slove kao jedan od najskladnijih parova na estradi, a njihova ljubav traje 25 godina. Svoju 21. godišnjicu braka proslavit će početkom travnja, a nedavno je Željko objavio i pjesmu ''Meni najljepša'' koju je posvetio svojoj supruzi. U povodu godišnjice par je o svojem odnosu progovorio za In magazin. Intervjuu su započeli njezinim komentarom nove pjesme.

– Predivna je pjesma i mislim da se svaka žena želi prepoznati u takvoj pjesmi – rekla je, a Željko je dodao da je Ružica ulaskom u njegov život sve promijenila. Već su pri prvom susretu osjetili da se između njih rađa ljubav.

– To je ta! Da mi je naišla kad sam imao 18 godina, bili bismo danas 50 godina u braku, no nije naišla tada, rodila se kad sam ja objavio pjesmu ''Bitanga i princeza''. Negdje u višim sferama odlučeno je da se mi moramo sresti – govori Željko. 

– Vjerojatno je bila ta neka iskra na prvom susretu, ali meni je to bilo nemoguće, mogla sam maštati, ali nisam mogla vjerovati da to zaista može biti tako – rekla je Ružica. Kad su tek prohodali, mnogi nisu vjerovali da će njihova ljubavna priča potrajati.

– Svi su nam predviđali: " Ma što sad oni, to će trajati mjesec, dva, tri pa će puknuti. Naravno da će puknuti." Ali, evo, bili smo jači od tih šuškanja – ispričala je Ružica te dodala:

– Mi smo u to ušli zato što osjećamo da možemo, da ćemo sigurno uspjeti naći suradnju i veliku ljubav, nije bilo stroge kritike, ali je kritika bila kroz to pitanje: otkud sad vas dvoje. I sad, nakon naših 25 godina koliko smo zajedno, naslovi su i dalje u novinama "Željko Bebek i 34 godine mlađa supruga". Pa 25 godina sam s njim, nisam dva mjeseca pa da bude ono bombastično – 34 godine mlađa.

S obzirom na svoj dug brak kažu kako je nerazdvojnost njihov recept.

– Mi takav život živimo da smo uvijek zajedno – rekao je glazbenik te dodao da misli da je pravilo u tome da ljudi budu predani jedan drugome.

Inače, Ružica je i Željkova menadžerica, a s njim u bendu svira i sin Zvonimir, pa zajedno putuju na nastupe.

Ružica i Željko dodaju kako će ovih dana ovih otputovati u London, gdje će proslaviti obljetnicu svoje ljubavi.

VIDEO Ipak idemo u finale? Letu 3 rastu šanse na kladionicama za Euroviziju

 

 

Komentara 3

PO
poluvodič
23:02 30.03.2023.

Briši moderatoru, samo briši

Avatar 365dias
365dias
12:48 30.03.2023.

"... svoju Ružicu upoznao je kada je imao 52 godine, a ona samo 18" - bilo bi normalnije da ju je posvojio, a ne ženio...

KR
Krolo
16:47 17.04.2023.

Gargamel je sa njenim roditeljima, svojim vršnjacima, joj išao na roditeljske sastanke u školu......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije