Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadna smrt

Slomljen od tuge Zdravko Škender u suzama se oprostio od sina

Foto: Zarko Basic,Marin Tironi/Pixsell
1/4
23.01.2020.
u 13:24

Na Mirogoju su se danas obitelj i prijatelji oprostili od Tomislava Škendera koji je iznenada preminuo u 39. godini.

Obitelj i prijatelji oprostili su se danas od Tomislava Škendera koji je preminuo u petak u 39. godini života.

Naš glazbenik Zdravko Škender, njegova  supruga Anđelka i kći Kristina slomljeni su od tuge i neutješno su plakali opraštajući se od voljenog sina i brata. Od Tomislava, koji je iznenada preminuo, a uzrok smrti još uvijek nije poznat, na Mirogoju su se njegovi najdraži oprostili uz taktove očeve pjesme "Ljubavi se po pjesmama pamte" i pjesmom Olivera Dragojevića "Zelenu granu s tugom žutog voća", pišu 24 sata.

Vijest da je Tomislav preminuo putem društvene mreže potvrdio je i sam Zdravko Škender, a u porukama su mu kolege glazbenici izrazili sućut. Pjevač je jednom prilikom naglasio kako  je sin od njega naslijedio glazbeni talent, ali da nikada nije pokazao interes da se time i profesionalno bavi. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije