Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedna od najljepših žena

Slavnoj manekenki dijagnosticirali rak kože: 'Imala sam sreće...'

Las Vegas: Mjuzikl Chicago
Foto: AJM
1/31
16.03.2024.
u 09:00

Jedna od najljepših manekenki Christie Brinkley novom objavom iznenadila je svoje pratitelje priznanjem da joj je otkriven rak kože. Liječnika je zamolila da joj pogleda malenu točkicu na licu pa joj je doktor odmah napravio i biopsiju.

Američka manekenka Christie Brinkley (70) otkrila je na svom Instagram profilu da joj je dijagnosticiran rak kože. Dodala je da je išla na operaciju kada su joj doktori pronašli "bazocelularni karcinom". - Dobra vijest za mene je da smo rano uočili karcinom bazalnih stanica. I imala sam izvrsne liječnike koji su mi uklonili rak i zašili me do savršenstva poput visoke mode Diora - počela je manekenka. 

Dodala je kako se sve ovo može izbjeći korištenjem pravilne zaštite od sunca. - Malo sam se kasno uozbiljila pa ću sada koristiti kremu sa zaštitnim faktorom, odjenuti se prema potrebi, nositi duge rukave i šešir širokog oboda. I obavljanje redovitih pregleda cijelog tijela - savjetovala je Brinkley.

- Imala sam sreće što su ga pronašli jer sam išla u pratnji jedne moje kćeri na njezine pretrage - rekla je manekenka i dodala: - Doktor je gledao svaki pjegicu kroz povećalo. Nije bio moj termin pa nisam htjela ništa govoriti, ali na samom kraju sam ga pitala može li pogledati malenu točkicu koju sam mogla osjetiti kada sam nanosila svoj puder. Pogledao ju je i odmah je znao da trebam ići na biopsiju. Napravio ju je odmah tamo - zaključila je Christie objavu.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, slavna manekenka prvi put pojavila se na naslovnici Sports Illustrated magazine 1979. godine, a punih 25 godina bila je zaštitno lice kozmetičkog brenda Cover Girl te se pojavila na više od 500 naslovnica svjetskih magazina.

Udavala se četiri puta, a najpoznatiji je njen brak s poznatim glazbenim Billyjem Joelom od 1985. do 1994. godine. S glazbenikom ima kći Alexu Ray. Brinkley se pojavila i u nekoliko njegovih spotova, a posebno valja izdvojiti klasik "Uptown Girl" iz 1983. godine. Prije dvije godine otkrila je i čemu duguje svoj mladoliki izgled na kojem bi joj pozavidjele i dvostruko mlađe kolegice. Ključni faktori su, kako ističe, kvalitetan i dobar san, ispravna prehrana, hidratacija te zaštita i njega kože.

GALERIJA: Saborska zastupnica Sabina Glasovac otkrila sve o tome kako je završila na Miss Hrvatske

Las Vegas: Mjuzikl Chicago
1/14

Vegetarijanka je od svoje 13. godine, a godinama se pridržava i tzv. ‘dugine dijete‘, odnosno dijete koja preporučuje prehranu u spektru duginih boja: plavoj, žutoj, zelenoj, narančastoj...

- Moja cijela obitelj i ja smo svakodnevno jeli namirnice u duginim bojama. Za ručak jedem povrće i napravim salatu, zatim dodam protein poput graha ili orašastih plodova. Večera je skoro pa ista, osim što ću možda svoje povrće staviti na tjesteninu od graha, rižu, žitarice ili kvinoju - pojasnila je svojedobno manekenka. 

VIDEO: Misteriozna operacija, dvojnica i fotka koju su fotošopirali! 'Skrivaju nešto ozbiljno oko Kate Middleton'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije