Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju u hrvatskoj

Slavnog glumca zapamtili smo kao ženskaroša, a sada je sa suprugom doplovio na Hvar

Foto: Profimedia
1/3
09.08.2019.
u 18:06

Iako je široj javnosti poznat kao ženskaroš iz megapopularne serije, Harris je izrazito cijenjen i kao kazališni glumac, ali i pjevač. Zato je u pratnji Hvarskog gradonačelnika posjetio i tamošnje kazalište.

Američki glumac Neil Patrick Harris sa suprugom Davidom Burtkom došao je na Hvar.

Harrisa, najpoznatijeg po ulozi Barneya Stinsona u seriji 'How I Met Your Mother' ugostila ga  je milijunašica Sanela Diana Jenkins, piše Slobodna Dalmacija.

Glumac je u Hrvatsku doveo i svoju djecu, posvojene blizance Harper Grace i Gideona Scotta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😛x4 #nice

A post shared by Neil Patrick Harris (@nph) on

Iako je široj javnosti poznat kao ženskaroš iz megapopularne serije, Harris je izrazito cijenjen i kao kazališni glumac, ali i pjevač. Zato je u pratnji Hvarskog gradonačelnika posjetio i tamošnje kazalište.

Pogledajte gdje ljetuju poznati Hrvati:

Komentara 4

IG
Igggy
18:29 09.08.2019.

Baš su dobar par!

Avatar niwrad
niwrad
18:47 09.08.2019.

Objavljivanje sadržaja koji su odbojni velikoj većini građana jest kršenje javnog morala isto kao i golotinja u javnosti. Ako su u javnosti zabranjeni određeni povijesni pozdravi koji su moralno odbojni puno manjem broju građana onda elementarna logika nalaže da bi trebalo zabraniti i javnu promociju analno-ljubavnih egzibicija.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
19:58 09.08.2019.

Ajme meni nije mi dobro...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije