Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oskarovac ne mari za fotografe

Slavnog glumca gotovo nitko nije prepoznao u ovom izdanju, bez srama izmjenjivao nježnosti s 22 godine mlađom djevojkom

Foto: profimedia
1/8
12.01.2022.
u 22:30

Iako je poznat po svom isklesanom tijelu i pločicama, na odmoru je pokazao ipak nešto zapušteniji izgled.

Oskarovac Leonardo DiCaprio (47) uživa u prvim danima 2022. godine s mlađahnom djevojkom Camilom Morrone (24). Par je odlučio otići na odmor na St. Barts, a nisu se sramili pred paparazzima i znatiželjnim pogledima fanova stoga su unatoč svim foto objektivima izmjenjivali nježnosti u plićaku. Na odmoru su bili zajedno s prijateljima.

Foto: profimedia

Nakon što su fotografije izašle, mnogi su primijetili kako je DiCaprio odlučio malo zapustiti svoju top-formu koju je godinama njegovao. Iako je poznat po svom isklesanom tijelu i pločicama, na odmoru je pokazao ipak nešto zapušteniji izgled. Iako nisu navikli glumca viđati takvoga, mnogi se slažu kako mu opušteno izdanje itekako pristaje.

Foto: profimedia

Ništa očito ne smeta ni njegovoj 22 godine mlađoj djevojci Camili Morrone, od koje se odvaja posljednje vrijeme. 

Camila i Leonardo prvi su put počeli hodati krajem  2017. godine, a upoznao ih je Al Pacino kada je Camilli bilo samo 10 godina. Naime, 81-godišnji glumac ranije je bio u vezi s Camilinom majkom Lucilom Solá (45), od 2008. do njihovog razdvajanja 2019. godine.

Nakon više od dvije godine veze, Leonardo i Camila odlučili su se prvi put pojaviti u javnosti na crvenom tepihu tijekom ceremonije dodjele Oscara 2020. u Los Angelesu. 

Iako su mnogi govorili kako je Camila zakletom neženji samo jedna od mnogih, prošle se godine počelo šuškati da su se zaručili. Golupčići nisu javno komentirali te glasine, no čini se kako su zaista zaljubljeniji no ikada.

VIDEO>>Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Komentara 1

JU
jurajuric120
07:49 13.01.2022.

ne je.. momčić nego novćić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije