Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavio i snimku

VIDEO Slavnog glumca napao slon – pogledajte kako je reagirao!

Napad slona
Foto: Twitter
1/5
02.06.2016.
u 10:04

"Neki od nas su morali promijeniti hlače", napisao je slavni glumac na Twitteru

Hollywoodski akcijski junak Arnold Schwarzenegger doživio je pravu pustolovinu na safariju u Južnoj Africi kad je njegovo vozilo napao slon.

"Neki od nas morali su promijeniti hlače", napisao je slavni glumac na Twitteru i objavio 30 sekundi dugu snimku bliskog susreta sa slonom.

Slon se prvo postavio ispred vozila, zatim ga zaobišao i pokušao ga udariti sa stražnje strane. Vozač je tada dodao gas i zbrisao.

Na snimci se može čuti kako je Schwarzenegger bio jedina osoba u vozilu koja je predvidjela napad dok se vozač čuje kako govori: "Mislim da je u redu, zaobići će nas".

Schwarzenegger je napisao da je "apsolutno zadivljen tim prekrasnim i snažnim životinjama".

"Želim da ih ljudi prestanu ubijati zbog bjelokosti", poručio je.

>> Arnold Schwarzenegger dodatno razgibao Bojanu Vasiljević

Komentara 1

Avatar bosanac1951
bosanac1951
14:16 02.06.2016.

Nije napao....već pokušao napasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije