Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJIO OD JAVNOSTI

Slavni redatelj u tajnosti se vjenčao kolegicom, vijest otkrili slučajno

Vanity Fair Oscar Party
Foto: Hubert Boesl
1/4
19.11.2021.
u 13:40

Redatelj koji je najvažniju filmsku nagradu dobio prije tri godine za film "Oblik vode" važnu je novost objavio kada je Kim nazvao "moja žena" dok ju je predstavljao svojim prijateljima na Art + Film Gala večeri održanoj prije nekoliko dana u Los Angelesu.

Oskarovac Guillermo del Toro (57) prije šest mjeseci u tajnosti se oženio scenaristicom Kim Morgan, obajvio je Variety. Redatelj koji je najvažniju filmsku nagradu dobio prije tri godine za film "Oblik vode" važnu je novost objavio kada je Kim nazvao "moja žena" dok ju je predstavljao svojim prijateljima na Art + Film Gala večeri održanoj prije nekoliko dana u Los Angelesu.

Guillermo i Kim prvi su se put zajedno pojavili 2018. godine tijekom gala večeri Oscara, kada je on osvojio nagradu za najboljeg redatelja i najbolji film.

- Ona radi sa mnom, dobri smo prijatelji, rekao je tom prilikom objašnjavajući zajednički dolazak. Inače, par posljednje tri godine radi na redateljevom novom filmu "Nightmare Alley".

Del Toro  se od supruge Lorenze Newton rastao 2017. godine, nakon 20 godina braka i dvije kćeri, Marise i Mariane del Toro.

-  Rastao sam se u veljači (2017.) i razveo u rujnu, ali malo je ljudi to znalo, objasnio je Guillermo kada se saznalo da nije više sa suprugom.

i iza Kim Morgan je jedan brak. Od 2010. do 2014. bila je udana za kanadskog redatelja Guy Maddina. 

VIDEO: Kandidati showa 'Život na vagi', Alen Španiček i Mirna Posavec: 'Prvi tjedni bili su najgori'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije