Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalio se

Slavni poduzetnik je zbog jedne izjave izgubio 14 milijardi dolara, a sada objavio sretnu vijest

Foto: Profimedia
1/6
06.05.2020.
u 22:30

Musk je trenutačno u vezi s glazbenicom Clare Bucher, poznatijom kao Grimes, te im je ovo prva zajednička beba. Poduzetnik je otkrio da su mama i beba dobro, te da se radi o malenom dječaku.

Nakon što je jednim tweetom uspio srozati vrijednost svoje kompanije 'Tesla', poduzetnik Elon Musk objavio je da je postao otac šesti put.

Musk je trenutačno u vezi s glazbenicom Claire Bucher, poznatijom kao Grimes, te im je ovo prva zajednička beba. Poduzetnik je otkrio da su mama i beba dobro, te da se radi o malenom dječaku. Ipak, ono što je najviše iznenadilo Elonove obožavatelje, jest da je na pitanje o imenu bebe odgovorio kako se maleni zove X Æ A-12 Musk.

 

Ovo nije prvi put da su poduzetnikove izjave začudile javnost. Poznat je po 'trolanju' i bizarnom ponašanju na društvenim mrežama i javnim istupima, no u zadnje vrijeme je počeo pomalo pretjerivati s neobičnim komentarima i udaljavati neke fanove koji su ga ranije podržavali. Naime, Elonu se ne sviđa što je zbog pandemije koronavirusa u karanteni i da zbog toga ne može raditi , pa konstantno kritizira odluke američke vlade i zagovara da se karantena ukine citirajući neprovjerene izvore. Zadnji takav ispad ga je i koštao, pa se nakon što napisao da su dionice njegove kompanije precijenjene, vrijednost njegove tvrtke smanjila za 14 milijardi dolara.
S glazbenicom Grimes je u vezi od 2018. godine, a čini se da ni ona nije bila pretjerano ponosna na partnera zbog takvog ponašanja, te je nedavno otkrio je da ju je svojim postupcima užasno naljutio.

Elon i Grimes inače ne vole previše dijeliti stvari iz privatnog života s javnosti. Njihove zajedničke fotografije praktički ne postoje, ako ih fotografi slučajno ne uhvate zajedno na nekom eventu. Ipak, nekoliko tjedana prije poroda glazbenica je otkrila da je trudnoću stvarno teško podnosila, te da je imala grozne komplikacije već na početku, zbog čega je zapostavila posao i promociju najnovijeg albuma. Isto tako, iako je sada pokazao bebu koju je dobio s glazbenicom, Elon, za razliku od drugih poznatih osoba, ne dijeli često fotografije ni informacije o odgoju i životu svoje djece koju ima iz braka s kanadskom autoricom Justine Wilson.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije