Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voditeljica je presretna

Marijana Batinić otkrila spol bebe: 'Imam proročicu sa stopostotnim uspjehom predviđanja'

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/8
05.05.2020.
u 16:04

Inače, Marijana i njezin suprug, bivši rukometaš i marketinški stručnjak Matej Pašalić, u vezi su od 2011. godine, a vjenčanjem 'iz vedra neba' mnoge su iznenadili početkom 2015 godine.

Voditeljica Marijana Batinić na svom je Instagram profilu objavila simpatični video, te je otkrila spol bebe koju čeka. 

"Ovaj video snimljen je prije više od dvije godine. Gospođica u glavnoj ulozi jasno nam je dala do znanja da želi seku... A sve u namjeri da sebi osigura nekog tko će joj pomoći u operaciji 'Nered po kući'. Kako stvari stoje, mogla bi uspjeti u tome - u našu malu obitelj stiže curica! U ovo doba nagađanja i projekcija budućnosti, moram priznati da imam najslađu proročicu - i to sa stopostotnim uspjehom predviđanja! (P.S. Najbolja prijateljica Katja dio je svake njezine priče)" napisala je Batinić.

Foto: Instagram screenshot

 

Inače, Marijana i njezin suprug, bivši rukometaš i marketinški stručnjak Matej Pašalić, u vezi su od 2011. godine, a vjenčanjem 'iz vedra neba' mnoge su iznenadili početkom 2015 godine. Cijela ceremonija odvila se u najuže krugu obitelji i prijatelja na zagrebačkom Gornjem gradu. Njoj je kuma bila dugogodišnja prijateljica Petra Nižetić, a njemu je kum Vladimir Arlović. Svega desetak dana nakon vjenčanja na svijet je stigla i njihova prva kći Ena.

Njezino rođenje poklopilo se sa snimanjem pete sezone popularnog showa 'Ljubav je na selu'. – U petoj sezoni sam se udala i rodila, a ubrzo su i Ena i moja svekrva putovale sa mnom po selima – istaknula je u jednom od intervjua 39-godišnja voditeljica otkrivši kako je kći s njom kao beba provodila puno vremena na snimanju i kao mala obišla je cijelu Istru i Dalmaciju. Ista sudbina vjerojatno čeka i prinovu koja tek stiže, a dok se to ne dogodi Marijana će uskoro na predah od malih ekrana kako bi sve pripremila za dolazak još jednog člana obitelji.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DeborahZM87
DeborahZM87
00:11 06.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije