Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na hvaru

Slavni pjevač stigao na Hvar i ovako oduševio osoblje jednog restorana

Foto: Screenshot Facebook
1/5
27.06.2019.
u 12:05

U Hrvatsku je na ljetovanje pjevač Bon Jovi došao sa suprugom Dorotheom Hurley i sinovima Jacobom (17) i Romeom (15). Jadranom plove na 60-metarskoj jahti "Rarity".

Rock legenda Jon Bon Jovi sinoć je razveselio osoblje jednog restorana na Hvaru.

Poznati pjevač sa svojom je obitelji već obišao nekoliko hrvatskih gradova, a jučer je na red došla i jedna od najposjećenijih lokacija mnogih naših, ali i inozemnih zvijezda, Hvar. Na društvenim mrežama zadovoljno osoblje restorana Gariful pohvalilo se fotografijama te nije skrivalo oduševljenje koje je izazvao ovaj 57-godišnji pjevač.

"Kakva čast! Imali smo zadovoljstvo upoznati jednog od najvećih skladatelja, tekstopisaca i pjevača naše generacije", pohvalili su se na svojoj Facebook stranici. No, nije osoblje restorana jedino zadovoljno. Čini se kako je i pjevačeva obitelj ostala oduševljena ovim hrvatskim restoranom. Sin pjevača, 17-godišnji Jacob, na svojem je Instagram profilu podijelio fotografiju ispred restorana i preporučio svim pratiteljima da dođu jesti upravo u taj restoran.

Foto: Screenshot Facebook

"Vrlo smo počašćeni i nadamo se da ste vi, vaša obitelj i prijatelji imali nevjerojatnu večer. Mi sigurno jesmo! Hvala vam što ste razveselili ne samo nas već i sve posjetitelje", zahvalili su iz restorana.

U Hrvatsku je na ljetovanje pjevač Bon Jovi došao sa suprugom Dorotheom Hurley i sinovima Jacobom (17) i Romeom (15). Jadranom plove na 60-metarskoj jahti "Rarity".

Komentara 2

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
12:37 27.06.2019.

Lijepo. Kad pogledaš sliku, stvarno smo mi jedna od, u prosjeku, viših rastom nacija na svijetu.

IH
iron.hide.54966
12:44 27.06.2019.

Ako si je prosječni Hrvat i mogao priuštiti ljetovanje na Hvaru od sad više neće moći...cijene još 100% gore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije